slider

Pánve na sporák i do trouby. Vyzkoušejte novinku od Tescomy

Smažení i pečení v jedné jediné nádobě. Žádné dlouhé hodiny strávené u dřezu se špinavým nádobím. S pánví Tescoma SmartCLICK se vaření stane vaší vášní. Takovou, že již ráno po probuzení budou vaše myšlenky směřovat do kuchyně. Jakých výhod se s touto chytrou pánví dočkáte?

Výhody pánve Tescoma SmartCLICK

Pánev i pekáč v jednom

Hlavní předností této pánve je odnímatelná rukojeť. V jediném okamžiku proměníte snadným sundáním rukojeti pánev v zapékací mísu. Dopékání steaků, zapékání těstovin, brambor či jiných pokrmů se tak stane ještě snazší záležitostí, než tomu bylo doposud.

Odnímání je navíc až směšně jednoduché. Postačí vám k tomu jediný prst. To díky systému SmartCLICK, který kromě jednoduchosti poskytuje také bezpečnost. S mobilní rukojetí se při vkládání do trouby či vyjímání z ní nespálíte o horké tělo pekáče.

Pánev Tescoma SmartCLICK - odnímatelná rukojeť

Nic nepřipálíte

I když můžete být absolutní kuchařský antitalent, kvalitní antiadhezní povlak zabrání jakémukoliv spálení či připálení pokrmu. Pokud na něj úplně nezapomenete, starosti s drhnutím připáleného tuku či kousků masa budou ty tam.

Univerzální použití

Pokud si s pánví Tescoma SmartCLICK chcete připravit nějaký ten chutný oběd či večeři, nezáleží na tom, jakým disponujete spotřebičem. Pánev je vhodná pro všechny typy sporáků, díky masivnímu kovovému provedení i pro indukční.

Obdobná situace nastává při pečení, pánev lze vložit do plynových, elektrických i horkovzdušných trub.

Tipy na pánve SmartCLICK

Hluboká pánev SmartCLICK

V hluboké pánvi připravíte snadno objemnější pokrmy. Je ideální pro zapékání, dušení či konfitování. Skvěle z ní bude chutnat sladký dezert i klasická česká kachna.

Hluboká pánev SmartCLICK

Wok SmartCLICK

Udělejte si výlet z vaší kuchyně přímo do Asie. Tamní kuchyň je typická svými exotickými recepty, kterým nechybí vyvážené chutě a štiplavost.

Wok SmartCLICK

Grilovací pánev SmartCLICK

Šťavnaté steaky na pánvi doladěné k perfektnosti v troubě, to je přesně to, co na grilovací pánvi chcete vařit. Pokud přidáte také grilovanou zeleninu, uspokojíte i choutky pro zdravou stravu.

Grilovací pánev SmartCLICK

Oválná pánev na ryby SmartCLICK

Obdobně jako steaky se některé ryby připravují na pánvi a následně se dopékají v troubě. A obdobně jako u steaku se k tomu hodí kvalitní pánev ze sortimentu nádobí Tescoma.

Oválná pánev na ryby SmartCLICK

Pánev na palačinky SmartCLICK

Na sladko, na slano, s marmeládou, skořicí či špenátem. Dochucení může být různé, palačinky z této pánve však budou chutnat vždy skvěle.

Pánev na palačinky SmartCLICK

Pánev se 4 oky SmartCLICK

Volská oka či lívance jsou ideální snídaní pro skvělý vstup do nového dne. S pánví, na které se vám nepřipálí, bude jejich příprava jedna radost.

Pánev se 4 oky SmartCLICK

Všechny pánve Tescoma disponují pětiletou zárukou. Pokud si nějakou z nich chcete objednat, můžete tak učinit skrze eshop domacipotreby-franta.cz. V sekci novinky nalezete všechny výše zmiňované druhy pánví SmartCLICK. A pozor, všechny se dají mýt v myčce!

Domácí potřeby Franta - prodejna Tescoma

Související články: Kuchyňské nože Tescoma