slider

Kvalitní nože jsou základ, zkuste ty od Tescomy!

Kvalitní nože jsou základ a česká společnost TESCOMA jich má ve svém portfoliu hned několik stovek. Všechny nože Tescoma jsou vyrobené z prvotřídních materiálů a v několika atraktivních designových řadách.

V sortimentu nádobí Tescoma tak najdete nože pro všechny možné činnost: v nabídce najdete například filetovací nože, nože na ovoce a zeleninu, porcovací nože, nože na šunku, řeznické nože, nože na sýr, steakové nože, nože na máslo, vykosťovací nože, nože na chléb, sekáčky, japonské, univerzální a další kuchařské nože. Všechny nože jsou pak rozděleny do devíti řad, kdy se každá z nich vyznačuje trochu odlišnými vlastnostmi.

Prvotřídní ocel, ergonomický tvar a špičkový design všech nožů TESCOMA je samozřejmostí.

Nože SONIC

Tyto nože jsou tvarovány a broušeny pro maximální účinek a bezpečné použití. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť pak z odolného plastu černé barvy. Díky těmto kvalitním materiálům je zaručena dlouhá životnost, která je podtržena tříletou zárukou. Po použití stačí nože omýt a osušit. Pokud raději nádobí myjete v myčce, žádný problém, nože jsou vhodné i do myčky.

Řada Sonic obsahuje všechny výše zmíněné druhy nožů (filetovací, vykošťovací…) a navíc je tato řada doplněna o nože svačinové a univerzální nože s pilkovým ostřím.

Nože SONIC

 

Nože PRESTO

Nože Tescoma PRESTO se vyznačují stejnými vlastnostmi jako výše zmíněná řada SONIC. Jediný rozdíl je ve tvaru a barevném provedení rukojeti. Řada PRESTO je navíc doplněna o nůž vykrajovací, o nůž na parmazán a o sadu mini nožů. K nožům PRESTO si můžete dokoupit i servírovací vidličku, krájecí kolébku, ocílku, brousek či různé druhy nůžek.

Nože PRESTO

Nože PRESTO TONE

Nože PRESTO TONE jsou vyráběné s antiadhezním povlakem, který je šetrný ke krájeným pokrmům. Potraviny se k nepřilnavé čepeli nelepí, nože se tím pádem snadno čistí. Veškeré nože jsou opatřeny ochranným pouzdrem pro bezpečné skladování. Čepel nožů je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli potažené kvalitním antiadhezním povlakem. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu a vybrat si můžete ze čtyř sladěných barev (žlutá, oranžová, červená a zelená). Nože jsou vhodné pro mytí v myčce, nemyjte drátěnkami a prostředky na bázi písku. Ostřete ocílkou nebo brouskem na nože PRESTO. 3 roky záruka.

Nože PRESTO TONE

Pokud byste měli zájem o bílé provedení těchto nožů, vybírejte z řady PRESTO BIANCO.

Presto bianco

Nože HOME PROFI

Tvarováno a broušeno pro maximální účinek při použití. Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z tvrdého odolného plastu se třemi masivními nýty. Po použití umyjte a osušte – vhodné do myčky. Záruka 5 let.

Tato řada je doplněna o nůž s oboustranně naostřenou špičkou čepele vynikající pro přípravu masových kapes, oddělování chrupavek a kostí, velké špikování apod. Na tento nůž se můžete podívat v instruktážním videu níže.

Nože HOME PROFI

Nože PRECIOSO

Bez kvalitních nožů je každý kuchař ztracený. Linie PRECIOSO zastupuje všechny vlastnosti, které očekáváte od špičkových nástrojů. Jsou vyrobeny z prvotřídní německé nožířské oceli a každý z nich je precizně ručně nabroušený. A v čem dalším jsou tyto nože výjimečné? Jsou vyrobeny ze špičkové německé oceli o tvrdosti HRC 53, rukojeti mají ergonomický tvar a díky speciálnímu měkčenému plastu jsou protiskluzové, čepele jsou tvarovány do „V“ profilu, což významně usnadňuje práci, krájení i řezání s noži PRECIOSO je pohodlné a bezpečné, skvělé pro ty, jimž nevyhovuje vysoká hmotnost kovaných nožů, linie PRECIOSO zastupuje ucelenou řadu univerzálních i speciálních nožů nejvyšší kvality. Nože lze mýt v myčce. Záruka 5 let.

Nože PRECIOSO

Nože Azza

Nože Azza jsou vyrobeny kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. 10 roků záruka.

V instruktážním videu se můžete podívat, jak pracovat s japonským nožem AZZA. Tradiční japonský nůž je pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin, vynikající pro porcování zeleniny a dalších pokrmů asijské kuchyně.

Nože Azza