slider

3 tipy pro vaši vysněnou ložnici

Kdo by nemiloval sladký spánek? Pořádnou dávku nočního odpočinku si musíme dopřát každý den, abychom byli čilí a připravení na zvládání malých i velkých úkolů. Důležité je nejen to, kolik hodin spánku v noci věnujete, ale také prostředí, ve kterém odpočíváte. Čím více péče vaší ložnici dáte, tím lépe se vám v ní bude relaxovat. Přemýšlíte, jak docílit vašeho vysněného interiéru? Vyzkoušejte některý z tipů, které jsme pro vás připravili.

Postel s nebesy

Perfektní volba pro všechny romantické duše. Pokud sníte aspoň o jedné noci strávené v zámecké komnatě, budete z postele s nebesy nadšeni. Při každém probuzení se budete cítit jako princ nebo princezna. Sladké sny jsou zaručeny! Ve spojení s luxusním povlečením dokáže postel s nebesy v interiéru opravdová kouzla. Užijte si originální zasněnou náladu, kterou toto romantické lože přináší. Nemusíte sáhnout jen po tradičním dřevu, postele s nebesy se vyrábí i z kovu nebo z překližky. Snadno tak vyberete takový kousek, který svým designem zapadne do stylu vaší ložnice. Při výběru myslete na to, že postel s baldachýnem bude dominantou pokoje, proto je pro ni třeba vyhradit dostatečný prostor a nezahlcovat její okolí spoustou dalšího nábytku.

Postel - s - nebesy - 50

Luxusní povlečení

Jednoduchým způsobem, jak oživit atmosféru ve vaší ložnici, je výměna ložního prádla. Luxusní povlečení dokáže rozzářit i zcela strohou postel, a kromě vizuálního požitku přináší i skutečný komfort pro váš klidný spánek. Na pomyslném žebříčku oblíbenosti se stabilně drží bavlněné povlečení. To nejkvalitnější je vyrobené z egyptské bavlny, která se ručně češe, a vybírají se na ně pouze dlouhá vlákna s minimálním znečištěním. Následně se z nich pomocí různých technologických postupů vyrábějí rozmanité finální tkaniny, jako je bavlněný satén, Jersey, perkál, batist nebo damašek.

Saténové bavlněné povlečení patří mezi nejpopulárnější ložní prádlo. Nabízí vynikající termoregulaci, v létě příjemně chladí, v zimě jako zázrakem zahřeje. Vyrábí se v široké paletě rozličných barev, vzorů a dekorů, to pravé proto najde opravdu každý zákazník. Svůj jemný hedvábný lesk a hebkost a měkkost získává díky speciálnímu technologickému procesu, který se jmenuje mercerace.

Jersey je v oblasti ložního povlečení často využívaný na prostěradla, u kterých oceňujeme jeho pružnost a příjemnost na dotek. Jersey povlečení je splývavé, nemačkavé a vyniká svou snadnou údržbou. Stačí jej vyprat, usušit a můžete povlékat. Vyrábí se totiž v oblíbené nežehlivé úpravě. Dobrou zprávou proto je, že pokud si pořídíte jersey povlečení, budete mít o jednu domácí práci méně: žehličku můžete nechat odpočívat ve skříni.

Milovníci pravého luxusu a elegantních doplňků si zamilovali luxusní damaškové povlečení. Toto kvalitní ložní prádlo je utkané z pravé egyptské mako bavlny a prodává se v neodolatelné úpravě mako-brokát-damašek. Stejně jako bavlněné saténové povlečení prochází zušlechťovacím procesem mercerace. Povlečení je pak perfektně pevné, ale zachovává si svou jemnost. Navíc získává okouzlující lesk, tolik podobný pravému hedvábí. Ložní prádlo z damašku se vyrábí v mnoha různých barevných variantách se spoustou rozmanitých motivů. Jednoduše si pak z nabídky vyberete takový kousek, který bude ladit s vaší ložnicí.

Luxusni  -  Povlečení Tete a Tete

Dekorační polštářky

Pokud si přejete jemně doladit interiér, není nic jednoduššího, než vyzkoušet dekorační polštářky. Mají nejen zkrášlující funkci, oceníte je i jako pohodlné společníky ve chvílích odpočinku. Designové dekorační polštářky jsou dokonalým doplňkem každého gauče, kromě jejich vzhledu se při výběru zaměřte také na materiál, ze kterého jsou vyrobené. Měly by být příjemné na dotek, aby vás po tváři jemně hladily. Vhodným materiálem je bavlna, mako-jersey nebo třeba kombinace mako-brokát-damašek. Okouzlující dekorační polštářky nabízí značka Winter Home. Kožešinové polštářky v rozmanitých barevných provedeních budou pověstnou třešničkou na dortu tradičního i moderního interiéru.

Decorative - pillows - for - couch - 5 - 550x200