slider

Luxusní povlečení pro luxusní spánek

Vybrali jste si postel a matraci? To však pro ideální spánek nestačí. Důležité je také výběr kvalitního povlečení. To vše Vám pomůže k plnohodnotnému spánku a dodá energii pro zvládnutí dalšího krásného dne. Na trhu najdete spoustu povlečení, ale my Vám pomůžeme vybrat luxusní povlečení.

Thema - Linen - Line

Proč právě ložní prádlo Stella?

Luxusní povlečení Stella je vyrobeno z bavlněné suroviny nejvyšší kvality dostupné na trhu. Zaručuje vzhledovou stabilitu, stabilitu povrchu tkanin a pletenin i přes několikanásobné praní, tvarovou stálost a nezbytnou snadnou úpravu.

Mako-Jersey- příjemný na tělo

Patří mezi nejkvalitnější a na tělo nepříjemnější povlečení. Zaručuje elegantnost i bez žehlení. Je vyrobeno ze 100% mako-bavlny (nejdelší a nejsilnější egyptské jerseyové bavlny, která je zárukou kvality). Toto luxusní povlečení lze sušit v sušičce a díky své struktuře je prodyšné a na pokožku působí velmi měkce.

Mako-Jersey

Mako-satén- nejjemnější pohlazení

Patří mezi nejjemnější materiály, do kterých můžete své přikrývky a polštáře zahalit. Je velmi oblíben především pro hladkost, měkkost, prodyšnost a dlouhou životnost. Má příznivé tepelné izolační vlastnosti. Luxusní povlečení z Mako saténu je velice příjemné na dotyk a neuvěřitelně dlouho si zachovává svůj překrásný vzhled.

Mako-satén

Damašek- luxus v ložnicích

Je předurčeno k tomu, abyste jej milovali. Představuje mimořádné pohodlí a hebkost. Je velmi příjemné na dotek a má výborné užitné vlastnosti. Vyznačuje se vysokou životností a barevnou stálostí.

Damašek

Hedvábí- vyvážené zlatem

Zvláštní vlastností hedvábí je jeho přizpůsobivost různým teplotám. V zimě zahřeje, v létě příjemně chladí. Dobře přijímá vlhkost, kterou následně odpařuje, takže oděv nepůsobí vlhkým dojmem. Jemný lesk je projevem perfektního stylu a vysoké elegance.

Hedvábí