slider

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly v přírodní kráse

Pro klasické jídelní stoly je jedním z nejoblíbenějších materiálů dřevo, jenž se pro tento druh nábytku hodí asi nejlépe. Dřevo jako materiál má spoustu výhod – dobře vypadá, je vysoce odolné, vydrží i několik generací a navíc jde o čistě přírodní materiál, který se hodí do různě vybavených kuchyní a jídelen.

Pokud plánujete nákup nového jídelního stolu, určitě by Vaší pozornosti neměla uniknout luxusní kolekce WoodArt Collection, kterou u nás vyrábí a prodává společnost Rott design. Masivní jídelní stoly z této kolekce splňují i ta nejnáročnější kritéria a díky tomu, že si můžete sami vybrat masivní desku stolu v přírodní kráse, Vás zaručeně nezklamou.

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly

Přírodní textura dřeva

U dřevěného nábytku je jednou z jedinečných vlastností samotná textura neboli kresba dřeva. Ta je vždy naprosto jedinečná, protože každý strom je unikát a jeho dřevo má vždycky trochu jinou kresbu. Masivnístoly z kolekce WoodArt Collection jsou ale v tomto ohledu výjimečné v tom, že jejich desku si můžete sami vybrat z již polohotových desek a nemůžete tak být nepříjemně překvapení. Kromě výběru desky si samozřejmě můžete sami zvolit i celou řadu dalších parametrů, od rozměrů, přes způsob povrchové úpravy až po různé drobné detaily.

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly

Tři druhy dřeva z USA a Evropy

Masivní jídelní stoly WoodArt Collection se vyrábějí ze tří druhů kvalitního dřeva. Jedná se o dřevo z amerického ořechu, evropského ořechu a divokého dubu. U každého z těchto tří dřevin jsou na výběr různé masivnídeskystolů, které jsou vyfoceny na webových stránkách - www.rottdesign.cz/woodart - díky tomu si tak každý zákazník může předem vybrat, jak bude jeho nový jídelní stůl vypadat.

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly - dub, buk, ořech

Spousta možností úpravy

Nákup masivního stolu WoodArtCollection ale zdaleka nekončí pouhým výběrem masivní stromové desky. Prostřednictvím elektronického formuláře (případně po telefonu) si můžete vybrat i mnoho dalších možností úpravy, aby Váš nový stůl přesně vyhovoval Vašim požadavkům a vkusu. Konkrétně jsou možné tyto druhy úprav:

-        rozměry – můžete si upravit rozměry šířky i délky masivní desky, navíc si lze nechat vyrobit i nástavnou desku, díky níž pak půjde stůl rozložit do většího rozměru

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly - rozměry

-        povrchová úprava – je čistě na Vás, zda dáte přednost olejování, voskování nebo lakování, nebo se rozhodnete ponechat dřevo bez povrchové úpravy. Na přání je možno provést i moření dřeva nebo jeho bělení.

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly - povrchová úprava

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly

-        provedení nohou – k vybrané desce si můžete vybrat, jaký druh nohou chcete – např. plné, s obdélníkovým otvorem atd. Navíc si lze zvolit i materiál, z něhož budou nohy vyrobeny – kromě dřeva je v nabídce také sklo, ocel a nerez.

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly

-        hrany desek – kolekce WoodArt Collection je typická mimo jiné tím, že hrany stolů mají oblanu, je ale možné je i zarovnat nebo udělat rohovou či švýcarskou hranu

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly

WoodArt Collection - masivní jídelní stoly

Stronová hrana

švýcarská hrana

-        tmelení/cínování prasklin a suků – menší prasklinky je třeba něčím vyplnit – sami si vyberte, zda preferujete bezbarvý nebo naopak tmavý tmel, další variantou je pak cínování

Original (2)

-        různé doplňky – k Vašemu novému stolu si můžete objednat i speciální designové doplňky – např. čtvercové vysprávky,dřevěné motýlky atd.

Original (3)

Základní informace o společnosti Rott design

Společnost Rott je tradičním výrobcem rozkládacích jídelních stolů z masivního dřeva. Její historie se začala psát v roce 1990, kdy firma zahájila svoji činnost a v dalších letech postupně budovala vlastní výrobní areál a začala své výrobky dovážet i do zahraničních zemí. Dnes se jedná o jednoho z předních výrobců dřevěného nábytku v ČR a i přes velké množství zakázek a rozšíření výroby zůstává nadále rodinnou firmou – v jejím čele zůstává majitel a zakladatel Petr Rott, kterému s provozem pomáhá i jeho syn Jan. Kromě showroomu, jenž se nachází v obci Třemošná u Plzně, má společnost Rott Design také vlastní podnikovou prodejnu přímo v centru Prahy na adrese Vinohradská 405/21. Více informací o této firmě včetně nabídky jejích produktů naleznete na webových stránkách www.rottdesign.cz.

Original (5)  -  kopie

Original - detail