slider

Máte rádi svůj domov? Tak nezapomeňte na jeho zabezpečení

Potřebujete pro Váš objekt zajistit kvalitní a spolehlivé elektronické zabezpečení? Mezi přední poskytovatele těchto služeb patří společnost TOP Security s.r.o., která zajišťuje elektronické zabezpečení bytů, domů a dalších objektů a nabízí komplexní bezpečnostní služby. Objednat si u nich můžete špičkové elektronické zabezpečovací systémykamerové systémy, přístupové systémy, požární ochranu a další produkty, jež zajistí maximální bezpečnost a ochranu Vašeho objektu.

Navíc pokud tyto systémy efektivně propojíte s fyzickou ostrahou, dostane se Vám takového zabezpečení, o kterém jste ani nesnili.

Zabezpečení domu

Spolehlivá požární ochrana budov

V oblasti požární ochrany budov poskytuje TOP Security s.r.o. komplexní služby, jež zahrnují montáž, revizi i servis veškerého požárního vybavení. Požární ochrana je naprosto spolehlivá díky spolupráci s předními značkami jako jsou např. Esser, Schrack nebo Zettler. Společnost TOP Security s.r.o. nabízí také doplňkové služby, mezi něž patří např. školení požární ochrany, služby požárního preventisty nebo přípravy materiálů ke kolaudaci.

Požární ochrana budov

Elektronické zabezpečovací systémy

V moderních objektech jsou už dnes téměř samozřejmostí elektronické zabezpečovací systémy. Top Security s.r.o. provádí nejen jejich profesionální instalaci, ale také odborný servis a pravidelné revize. Konkrétní elektronický zabezpečovací systém si můžete vybrat od špičkových výrobců, jako jsou Galaxy, Jablotron, Satel, Texecom a řady dalších.

Elektronické zabezpečovací systémy

Bezpečnostní kamerové systémy

Další důležitou kategorií zabezpečení jsou bezpečnostní kamerové systémy. I u nich si mohou klienti vybrat z celé řady nejlepších značek, mimo jiné Samsung, Bosch, Siemens, Intellex atd. Bezpečnostní kamerové systémy nabízí Top Security v mnoha různých provedeních, takže pokud máte zájem např. o bezdrátové řešení nebo o čistě domácí kamerový systém, tato firma se postará o jejich profesionální montáž, servis i revize.

Kamerové systémy

Rozvod televizního signálu a další služby

Potřebujete do Vašeho domu nainstalovat televizní rozvody? Ať už máte zájem o pozemní nebo o satelitní příjem, TOP Security vám zajistí jejich odbornou instalaci a samozřejmě i servis. Mezi další služby pak patří např. odborná pomoc při lokalizaci nežádoucích přijímacích zařízení, kterou tato agentura poskytuje s pomocí vysoce kvalitní techniky, jež zajišťuje rychlý a efektivní výsledek.

Garance špičkové kvality

U TOP Security s.r.o. nemusíte mít obavu, že byste Vaše peníze utratily za nekvalitní služby. Bezpečnostní agentura je držitelem řady důležitých certifikátů, každoročně prochází nezávislým auditem a je členem několika významných profesních sdružení, včetně členství v Hospodářské komoře ČR. Na trhu působí více než 20 let, vlastní technické vývojové centrum, poskytuje pojištění odpovědnosti do 50 miliónů korun, náhradní plnění skrze dceřinou společnost NOKIKA, vlastní pult centrální ochrany, 14 poboček po celé ČR a mnoho dalšího.

Topsecurity