slider

Luxusní vinylové dílce Allura – Podlaha jako umělecké dílo!

Při tvorbě současných interiérů se stále větší důraz klade na podlahy. Z nich se stává určující designový prvek, který významně spoluvytváří výslednou estetickou hodnotu prostoru.

Ať už jde o vznik nového prostoru nebo o jeho inovaci, základ skutečně dobrého výsledku tvoří vzájemný soulad podlahy a zařízení interiéru. Tato harmonie se stává významným estetickým prvkem, který se podepisuje na celkovém dojmu. Díky podlaze může interiér působit důstojně, elegantně, hravě, excentricky atd. Velkým hitem dneška je dřevěný vzhled podlah. Parkety a laminátové plovoucí podlahy mají dnes na tomto poli velkého konkurenta v podobě vinylu.

Důvody jsou prosté: vedle příznivé ceny převažuje i praktičnost tohoto materiálu a v neposlední řadě právě i výsledný vzhled. Moderní vinylová podlaha si totiž svým vzhledem nijak nezadá s ostatními dražšími a náročnějšími materiály. Jako podlahová krytina je vinyl použitelný ve všech druzích interiérů, jeho velkou výhodou je snadnost pokládky, údržby i upravitelnosti, což umožňuje optimální velikost vinylových dílců. Vedle dokonalé imitace dřeva nebo kamene či dlažby přináší vinyl také možnost nejrůznějších kombinací vzorů, dekorů a tvarů lamel nebo čtverců z tvrzeného vinylu, a to v různých formátech. Výsledný efekt může být skutečně uměleckým dílem.

Vinyl z kolekce Allura

Co si představíte, když se řekne luxusní podlaha? Většinou to bude dokonale upravená podlaha z přírodních materiálů, v přírodním dekoru, nebo s abstraktním vzorem. Ať tak či onak, vinylové podlahy Forbo Allura vynikají především realistickou imitací přírodních vzorů a dokáží tak přinést velký kopec luxusu i k vám do bytu.

Vinylové podlahy Allura jsou luxusní svým vzhledem a především kvalitou. Přesvědčí vás rozměrovou stálostí, snadnou údržbou (bez nutnosti kdykoliv náročně lakovat), a bezproblémovou instalací.

Když se spojí originální a neopakovatelný design vinylových podlah Allura s nenáročnou údržbou, vznikne hotové umělecké dílo v každém interiéru. A důkazem, že vinylové podlahy Allura mohou být opravdu luxusem pro každého, je široká škála dekorů, které jsou moderní, flexibilní a překvapivě hravé.

Allura

Hlavní role v nových kolekcích vinylových dílců Allura hrají dekory dřeva a kamene, a jejich imitace jsou velmi přesvědčivé díky nejnovějším výrobním technikám. 

Vinylová podlaha Allura

Allura Premium

Šest nápaditých designů vinylových dílců nabízí dekory dřev v různých rozměrech prken, ale se stejnou nášlapnou tloušťkou 0,7 mm.

Vinylová podlaha Allura Premium

Allura Flex

Vinylové dílce Allura Flex jsou navrhnuty pro pokládku na volno. Jejich kvalita a rozměrová stálost si získá oko i srdce každého.

Vinylová podlaha Allura Flex

Allura Flex Decibel

Namíchejte úžasné vlastnosti volně položitelných dílců Allura Flex se skvělými zvukově izolačními vlastnostmi, přidejte bohatou škálu energických barev a rázem stojíte nebo ležíte na vinylové podlaze Allura Flex Decibel. A nebojte, ti pod vámi o vás nebudou vědět, tato podlaha má totiž kročejový útlum 19 dB.

Vinylová podlaha Allura Flex Decibel

Allura Colour

Dlaždice ideální do náročných provozů. Ovšem né keramické, ale vinylové a mnohem odolnější.

Vinylová podlaha Allura Colour

Allura Form

Vinylové dílce, které rozšiřují svůj potenciál daleko za hranice čtverců a obdélníků, černé a bílé. Představují nekonečné a neomezené možnosti tvarů, barev a forem. Od diamantu po dubové prkno.

Vinylová podlaha Allura Form

Allura Click

Portfolio vinylových dílců společnosti Forbo rozšířené o 18 elegantních dekorů dřeva, to je kolekce Allura Click. Každý vzor je jedinečný, realistický a má takové odstíny barev, které najdete jen v přírodě.

Vinylová podlaha Allura Click

Allura Safety

Zapomeňte na klouzání se po podlaze v ponožkách. Tyto vinylové dílce totiž nekloužou. Jejich bezpečnost je díky vylepšení protiskluzovými částicemi Step Crystals nastavená na maximum. A navíc vinylové podlahy Allura Safety báječně vypadají.

Vinylová podlaha Allura Safety