slider

Van Gogh – jedna z nejprodávanějších kolekcí vinylových podlah od Design Flooring

Podlaha je základem každého interiéru co se vzhledu i funkčnosti týká. Pokud zrovna vybíráte novou nebo se váš byt či dům nachází v rekonstrukci, máme pro vás skvělý tip na vaši novou podlahovou krytinu.

1458

Zahřejí na pohled i dotyk

Jedná se o vinylové podlahy značky Design Flooring. Ty představují špičku nejen v oblasti vinylových podlah, ale podlahových krytin vůbec. Za přijatelnou cenu s jejich nákupem získáte podlahovou krytinu, které je, jak to u vinylových podlah bývá, velmi odolná. K tomu navíc přidává sníženou hlučnost, velmi příjemný povrch a jednoduchost na údržbu.

A co potom vzhled. Těšit se můžete na atraktivní dekory v různorodých barevných odstínech. Nejčastěji se jedná o dokonalé imitace přírodních materiálů - kamínková dlažba, dřevo...

Pokud se o teplo vašeho domova stará podlahové vytápění, myšlenek na vinylové podlahy Design Flooring se vzdávat nemusíte. Vychází spolu velmi dobře.

Van gogh

Kolekce pro každého

Vinylové podlahové krytiny od tohoto předního výrobce na trhu se prodávají v různých kolekcích. Ať už hledáte luxusní podlahovou krytinu, která vkusně doplní eleganci vašeho interiéru, nebo méně náročné řešení s větším praktickým přesahem, zaručeně si vyberete tu kolekci, která vašim potřebám dokonale vyhovuje.

Z kolekcí, nesoucí názvy, které dávají hodně tušit o designu těchto podlah (Art Select, Michelangelo, Monet Rubens), v současné době nejvíce frčí ta se jménem Van Gogh. Slavný nizozemský malíř by byl jistě pyšný, jak kvalitní a vzhledný produkt se po něm jmenuje.

VGW102 Charred Oak

Kolekce Van Gogh

Tato kolekce je typická velikými rozměry jednotlivých prken. Všechny tulipány v Nizozemí by rozkvetly, kdyby mohly spatřit design, který nejen díky přirozené struktuře dřeva dosahuje jedinečnosti. Velmi oblíbené jsou dekory dubu, buku, sekvoje či cypřiše.

Vinylové podlahy Design Flooring z kolekce Van Gogh lze použít i v komerčních prostorách, jsou totiž schopné snášet nadměrnou zátěž.

A proč se tato kolekce stala jednou z nejprodávanějších? Především díky velkému formátu prken a detailně propracované přirozené struktuře dřeva. Aktuálně je na trhu je 12 zcela nových dekorů, které tak doplňují stávající kolekci.

Vlastnosti:

  • Zatížení: 33/42
  • Velikost jedné lamely: 1219 x 178 mm
  • Tloušťka jedné lamely: 3 mm, z toho 0,5 mm nášlapná vrstva
  • 1 balení obsahuje 15 lamel (3,25 m2)

Nejnovější dekory v nabídce

Aged Redwood

Aged Redwood

Salvaged Redwood

Salvaged Redwood

Charred Oak

Charred Oak

Tawny Oak

Tawny Oak

Burgundy Oak

Burgundy Oak

Hessian Oak

Hessian Oak

Honey Oak

Honey Oak

Lime Washed Cypress

Lime Washed Cypress

Burnished Cypress

Burnished Cypress

Burnished Beech

Burnished Beech

Smoked Beech

Smoked Beech

Reclaimed Redwood

Reclaimed Redwood

Nabídka vinylových podlah Design Flooring

Kompletní nabídku vinylových podlah Design Flooring včetně populární kolekce Van Gogh můžete zhlédnout a poptat v internetovém obchodě barkotex.cz. Firma Barkotex, která se specializuje na podlahové krytiny, vlastní i několik kamenných poboček – v Praze a Brně, zavítat tak můžete i tam. Pokud upřednostňujete výhodné nákupy, doporučujeme navštívit outletovou prodejnu této společnosti v Hradci Králové (barkotexoutlet.cz).

  

Související články:
Vinylové podlahy Michelangelo, ideální volba do koupelny