slider

Plancher, s.r.o. - podlahy a dveře pro vaši vysněnou domácnost

Podlahy a dveře patří k naprostým základům domácnosti. A když jsou navíc perfektně sladěné, dokáží s pár dalšími doplňky vyčarovat to pravé teplo domova. Stavíte, rekonstruujete nebo teprve přemýšlíte o vyladění svého bytu či domu? Začněte od podlahy (a od dveří). Jaké máte možnosti?

Plancher, s.r.o. - podlahy a dveře pro vaši vysněnou domácnost

Vezmeme to od podlahy

Kvalitní podlaha je základ. Na té to totiž všechno stojí. A protože žijete v moderní době, máte na výběr z několika moderních materiálů. Klasické dřevěné podlahy z masivu, plovoucí laminátové podlahy, PVC podlahy a vinylové podlahy.

Jeden z nejoblíbenějších materiálů co se týče ceny a kvality je vinyl. Vinylové podlahy jsou totiž naprosto bezúdržbové, voděodolné (hodí se i do koupelny a kuchyně), perfektně vedou teplo (vhodné pro podlahové vytápění), odolávají protlačení i oděru a navíc je téměř nerozeznáte od masivních dřevěných podlah. V dokonalé imitaci dřeva perfektně napodobují dřevěné „nedokonalosti“, jako suky, rýhy i praskliny s tím rozdílem, že žádnému červotočovi chutnat nebudou. 

Vinylové podlahy Moduleo Select

Dveře zajišťují soukromí

Výběr interiérových dveří není jednoduchý. Jakmile si totiž ujasníte, jestli vám budou více vyhovovat otočné, posuvné nebo skládací dveře, přichází na řadu prosklení a barva. Částečně prosklené interiérové dveře volte do takových místností, kde nepotřebujete zachovat úplné soukromí, například do obýváku a kuchyně. Plné dveře určitě patří do futer ložnic a pokojů pro hosty. Do koupelen můžete použít i prosklené dveře s mléčným sklem, které propouští světlo, ale nic víc. Barva interiérových dveří by měla ladit s podlahou. Světlým podlahám sluší tmavé dveře a naopak. Výrazné kresbě dřevěných podlah zase dveře v imitaci nevýrazných dřevin. Pokud se nebudete moci rozhodnout, bílé interiérové dveře padnou kamkoliv.

Když už budete ve výměně interiérových dveří, nezapomeňte na venkovní vchodové dveře. Ty mají za úkol nejen skvěle vypadat a reprezentovat vás už na chodbě, ale hlavně vás ochránit před vloupáním. Investice do nich se vyplatí. Proto jsou skvělou volbou bezpečnostní nebo protipožární dveře, abyste měli jistotu, že jste za nimi v bezpečí.

Interiérové dveře Porta Doors

Plancher, s.r.o. vám vytvoří takovou domácnost, jakou nemá nikdo jiný na světě

Tým ze společnosti Plancher, s.r.o. vytvořil to pravé teplo domova už ve stovkách domácností. Nemají v malíčku ale jen dveře a podlahy. Vyrobí vám i kuchyňskou linku, vestavěné skříně, schodiště, nábytek a dokonce i kancelář na míru vašim potřebám. Svěřte svůj vysněný domov do rukou odborníků na zakázkovou výrobu nábytku Plancher, s.r.o.

www.plancher.cz

Vinylové podlahy Fatra

Interiérové dveře Porta Cordoba

Interiérové dveře Invado