slider

Nejoblíbenější vestavné spotřebiče Whirlpool

Sídlem společnosti je od jejího vzniku v roce 1911 USA. Značka Whirlpool se za dobu svého působení stala zárukou kvality a patří k nejoblíbenějším značkám bílé techniky a dalších domácích spotřebičů. Prodává se po celém světě.

Whirlpool – záruka kvality

Na náš trh vstoupila společnost v listopadu 1991 ještě v době, kdy existovalo Československo. Po rozdělení na Českou a Slovenskou republiku se změnilo také působení společnosti. Mimo slovenského zastoupení vzniklo i zastoupení pro Českou republiku se sídlem v Praze. Vznik české pobočky společnosti Whirlpool se datuje do roku 1993. Od té doby značka posiluje svou pozici na českém trhu a postupně se řadí ke špičkám a mezi českými zákazníky je hodnocena jako preferovaná a známá značka. O velmi dobré pozici společnosti Whirlpool svědčí i výsledky nezávislých průzkumů a různá spotřebitelská ocenění.

Společnost Whirlpool nabízí volněstojící i vestavné spotřebiče:

  • trouby a sporáky,
  • mikrovlnné trouby,
  • varné desky,
  • odsavače par,
  • kompaktní spotřebiče (kávovary),
  • myčky nádobí,
  • pračky,
  • sušičky,
  • pračky se sušičkou,
  • chladničky,
  • mrazničky,
  • klimatizace a mnoho dalších spotřebičů.

V tomto článku se dozvíte něco o nejoblíbenějších vestavných spotřebičích. K nim patří především kvalitní varné desky a chladničky. Oblíbené jsou i vestavné horkovzdušné trouby, které si navíc v e-shopu (www.etd.cz) můžete objednat s velkou slevou a prodlouženou osmiletou zárukou. V dnešní době jsou velmi moderní a oblíbené hlavně vestavné spotřebiče, které nabízí Whirlpool ve vysoké kvalitě. Nyní se blíže podíváme na ty nejoblíbenější.

Varné desky

Nabídka varných desek Whirlpool zahrnuje:

  • sklokeramické varné desky,
  • indukční varné desky,
  •  plynové varné desky.

Indukce je v současnosti velmi moderní a čím dál oblíbenější. Má mnoho výhod. Zmínit můžeme např. energetickou efektivnost, krátký čas vaření, nízkou spotřebu energie a rychlé vychladnutí. Některé modely indukčních desek Whirlpool nabízejí i praktickou zónu FlexiCook, která umožní propojit dvě varné plochy do jedné a vytvořit větší varnou zónu. Plynové varné desky se zase chlubí exkluzivním povrchem iXelium™, který je stálobarevný, odolný, snadno se čistí a je téměř nemožné ho poškrábat či odřít.

Varné desky Whirlpool

Chladničky

Vybrané modely chladniček značky Whirlpool jsou vybavené unikátní technologií 6. smysl FreshControl. Tato technologie reguluje vnitřní teplotu a vlhkost, aby se zajistilo optimální prostředí pro udržení skvělé chuti a barvy vašeho jídla. Jiné modely chladniček nabízí třeba speciální zásuvku s nulovou teplotou Activ 0°C. Možný je i extra velký objem 310 l či funkce odmrazování NoFrost, která dokonale zabraňuje vzniku námrazy. Dostupné jsou samozřejmě i chladničky s největší energetickou třídou A+++.

Aby byly vaše potraviny opravdu dokonale chráněné a zamezilo se množení bakterií a eliminoval se pach, byl vyvinut ve spolupráci se společností Microban speciální antibakteriální filtr. Ten v chladničkách Whirlpool pohlcuje nežádoucí pachy a bakterie. Filtr má životnost přibližně 6 měsíců a po celou dobu plně funguje. Jeho výměnu zvládne každý a ani vás nikterak finančně nezatíží.

Chladničky Whirlpool

Trouby

Trouby Whirlpool jsou výjimečné svým designem, technologií 6. smysl i 30 dostupnými přednastavenými recepty. Samozřejmostí je i jednoduché intuitivní ovládání. Největší trouby mají objem až 73 l a některé modely mají samočistící systémy StarClean či Pyrolýza. Skvělou funkcí je i Cook3, která umožňuje připravit až 3 různá jídla najednou, aniž by se do sebe míchali chutě a vůně jednotlivých pokrmů.

Inteligentním 6. smyslem je opatřena i exklusivní řada v designu CUBE, která má i konvekční systém pečení, kdy již není potřeba troubu předehřívat. Touto funkcí ušetříte až 20 % energie a 26 % času oproti klasické troubě. I tato trouba obsahuje 30 přednastavených receptů.

Ovládání je velmi jednoduché. Pokud je trouba vybavena textovým displejem, komunikuje spotřebič pomocí krátkých vět. U grafického displeje se používají jasné symboly. Displeje jsou dotykové nebo opatřené otočnými knoflíky a naštěstí s vámi mluví českým jazykem.

Snad každý z nás chce při nákupu nového spotřebiče také ušetřit za energie. Nové pečicí trouby s energetickými třídami jsou nyní šetrnější k životnímu prostředí, než kdy byly. Energetická třída A-20 % ušetří o 20 % energie více než běžná trouba s energetickou třídou A.

Trouby Whirlpool

Pokud o vestavné spotřebiče Whirlpool máte zájem, široký výběr produktů naleznete na stránkách www.etd.cz/eshop.