slider

Moderní dřevěné terasy pro Váš dům či zahradu

Chcete si pořídit dřevěnou terasu a zatím nevíte, jaký typ byl ten pravý? Jednou z horkých novinek na našem trhu jsou dřevěné terasy z exotického dřeva se skrytým uchycením Softline®. Tyto terasy vynikají nejen prvotřídním materiálem a špičkovým zpracováním, ale jejich velkou předností je také jedinečný způsob uchycení dřevěných prken.

Dřevěná terasa Softline® - Merbau

Softline® - unikátní a revoluční systém skrytého uchycení

Systém skrytého uchycení dřevěných terasových prken Softline® byl vyvinut a patentován roku 2001 společností Vetedy Group. Od té doby se rozšířil po celém světě a to nejen při montáži dřevěných teras, ale i při realizaci ploch okolo bazénů nebo dřevěného obložení u koupelen. V České republice nabízí dřevěné terasy se systémem Softline® společnost Fasády a Terasy s.r.o., která je u nás zároveň jejich výhradním distributorem.

Systém Softline® a jeho jedinečnost spočívá v tom, že dřevěná prkna nejsou uchycena shora nebo z boku, ale zespodu pomocí klipu. Díky tomuto uchycení je tak spoj plně skrytý pod prkny, zároveň je izoluje od podkladních hranolů a zajišťuje jejich perfektní provětrání. Tím se podstatně zvyšuje i životnost terasy, která tak vydrží delší dobu než u klasických způsobů uchycení. Další velkou výhodou systému Softline® je to, že chůze po ní je mnohem příjemnější a bez problémů se po ní dá chodit i naboso. Tím, že není povrch nijak narušen, je navíc plocha bezpečnější a lépe vypadá.

Velmi snadná je díky systému Softline® i montáž dřevěné terasy, která je mnohem rychlejší oproti dřevěným prknům s běžným způsobem uchycení.

Dřevěná terasa Softline® - instalace - Padouk

Dřevěná terasová prkna z exotického dřeva

Terasová prkna z exotického dřeva (např. Teak, Merbau, Padouk nebo Ipe) mají spoustu výhod – exotické druhy dřeva jsou vysoce odolné a kvalitní a pro terasy naprosto ideální. Tato dřevěná prkna se dělají v jednotném rozměru a jejich povrch je zcela hladký, bez jakýchkoliv třísek. Na jejich čelech jsou umístěny pera ze speciálního kompozitního materiálu, jenž umožňuje dokonalé podélné napojení dalšího dřevěného prkna.

Dřevěná terasová prkna Softline®

Pokud chcete skutečnou kvalitu a příjemný povrch, po kterém je radost chodit, doporučujeme dřevěné terasy Softline® – jsou vhodné jak do venkovního prostředí, tak i do vlhkého interiéru a díky jejich vysoké kvalitě a perfektnímu zpracování Vám vydrží opravdu dlouho.

Dřevěná terasa Softline® - Merbau

Dřevěná terasa Softline® - Merbau

Dřevěná terasa Softline® - Padouk

Dřevěná terasa Softline® - Teak

Dřevěná terasa Softline® - Padouk

Dřevěná terasa Softline® - Merbau - obložení stropu