slider

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer

Chcete svým dětem zútulnit jejich pokojíky a zkrášlit jejich postýlky novým povlečením? Pokud ano, jistě budete souhlasit s tím, že při výběru dětského povlečení je nutné řídit se drobet odlišnými pravidly, než na jaká jste zvyklí při výběru klasického ložního povlečení do své postele. Na dětské povlečení jsou kladeny vyšší nároky ohledně kvality, vlastností materiálu, velikosti a mnoha dalších aspektů.

Takové vlastnosti může jistě nabídnout luxusní ložní povlečení od předního německého výrobce Curta Bauera.

Kvalitní materiály, které se používají k výrobě ložního povlečení Bauer, zaručují, že jeho produkty vydrží mnohem déle než běžné povlečení z obyčejné bavlny. Damaškové povlečení Curt Bauer si udržuje jak tvarovou, tak i barevnou stálost a i po několika vypráních vypadá stále jako nové. Díky pečlivě vybranému materiálu je také mnohem příjemnější na dotek a přispívá k lepšímu a kvalitnějšímu spánku. Elegantní nadčasový design, vysoká kvalita materiálů a zpracování a plnění přísný ekologických norem – to vše je dětské povlečení Bauer. O jeho špičkové kvalitě svědčí mimo jiné i certifikát jakosti ISO 9001.

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer

Láska, kterou cítíte

Německý výrobce Curt Bauer neproslul pouze oblíbeným a tradičním luxusním povlečením, specializuje se i na další textilní produkty. Pokud chcete dopřát vašim dětem opravdu luxusní a krásné povlečení, ložní prádlo Bauer bude tou správnou volbou. Ložní povlečení Bauer se vyrábí z různých materiálů. My se v tomto článku soustředíme na dětské damaškové povlečení v provedení Mako-Brokát-Damašek, na které se společnost Bauer zaměřuje od jara 2014.

Kolekce dětského damaškového povlečení Bauer slučuje lásku k detailu s těmi nejvyššími nároky na kvalitu a tím zaručuje báječné noci a spaní ve zdravém prostředí.

Používané materiály pro výrobu dětského povlečení

  • MAKO - BAVLNA Mako-Bavlna se používá k výrobě vysoce jakostních bavlnářských tkanin. Je to obecný název pro jakostní dlouhovlákennou hornoegyptskou bavlnu. Vlákna mají délku 30 až 34 mm.
  • BROKÁT Těžká, bohatě vzorovaná tkanina se označuje jako brokát. Obvykle je ozvláštněna třpytivými nitěmi. Její specialitou je tkaní v atlasové vazbě. Brokát může být ozvláštněný nitěmi s nerezavějícím kovem, například lurexem.
  • DAMAŠEK Jednobarevná tkanina, která je ozdobena vzorování různých tvarů a velikostí. Plochy vzorů jsou na okrajích hrubě odstupňovány a kontrastují světle nebo tmavě s hladkým podkladem. Kontrast vzniká tak, že se střídá osnovní a útková vazba. Původně se damašek vyráběl z hedvábných nebo lněných přízí, později se začala používat také mercerovaná bavlna. Větší, složitější a barevné vzory se dají tkát jen s žakárovým ústrojím.

Veselé motivy

Tým společnosti Curt Bauer zvolil klasické dětské motivy: kamarády z lesa. Veverky, králíci a myšky dovádí v dubovém lese. Motivy jsou ve třech svěžích barvách: v růžové, tyrkysové a žluté. Zkrátka nepřijdou ani milovníci klasičtějších motivů, jako jsou létající balóny, nebo měsíc a hvězdičky.  Curt Bauer pečlivě vybíral takové motivy, aby se zavděčil těm nejnáročnějším spáčům – malým klukům a holkám.

Mohlo by vás zajímat: Výběr povlečení do studentského pokoje

Fotogalerie dětského damaškového povlečení Bauer

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer Ballon

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer CABRIO

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer KLEINER STERN

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer WALDFREUNDE

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer WALDFREUNDE-modre

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer WALDFREUNDE - vinove

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer

Dětské damaškové povlečení Curt Bauer KLEINER STERN