slider

Stavební chemie od firmy MAPEI

Dnešní výrobci nabízí nespočet druhů a typů stavební chemie. Rozdíl mezi nimi je ve kvalitě a celkovém sortimentu. Pokud vybíráte stavební chemii pro svou stavbu, tak je vhodné se řídit zkušenostmi profesionálů a neřídit se až natolik cenou. Společnost MAPEI nabízí vysoce kvalitní výrobky v širokém sortimentu, který obsahuje 1155 položek.

Stavební chemie od firmy MAPEI

Historie firmy MAPEI

Firma MAPEI byla založena v Itálii ve známém městě Milán v roce 1937. Tato firma je označována jako jedna z nejstarších organizací zabývající se stavební chemií. Ze svého celkového firemního obratu investuje asi 5% do výzkumu a vývoje, a proto se produkty firmy MAPEI stále zdokonalují. Firma MAPEI se tímto stala celosvětově velmi uznávanou značkou ve svém odvětví. Tímto je řazena mezi nejlepší výrobce chemických výrobků pro stavby.

V nynější době má společnost MAPEI 65 poboček s 62 výrobními závody, které jsou umístěny na 5 kontinentech ve 30 zemích světa. Všechny pobočky této společnosti obsahují laboratoř kontroly jakosti. Firma také vytvořila síť obchodně - technických kanceláří. V těchto obchodně - technických kanceláří je nabízen bohatý technický servis, který je velmi oblíbený u projektantů, ale také u profesionálů realizační společnosti.

Mapei

Co nabízí firma MAPEI?

Každého zákazníka samozřejmě velmi zajímá, co v sortimentu firmy MAPEI může nalézt. Na toto je velmi jednoduchá odpověď - skoro vše! V ceníku společnosti MAPEI nalezneme opravdu mnoho položek a to 1 155. V nabídce je mnoho variant stavební chemie (kýble, pytle, tuby, sypké nebo tuhé provedení). Z toho tedy vyplívá, že u firmy MAPEI nalezne každý zákazník to, co potřebuje.

Jedny z velmi známých produktů firmy MAPEI jsou Adesilex P9, Granirapid, Kerabond, Keraflex, Mapesil AC, Elastorapid, Mapelastic, Mapelastic Turbo, Mapeflex, Mapegum WPS, Primer G, Eco Prim Grip a mnoho dalších skvělých produktů.

Může se Vám zdát, že je prakticky nemožné si z takto široké škály výběru zvolit ten správný produkt. V tomto případě Vám velmi rád pomůže s výběrem kvalifikovaný prodejce či dodavatel.

Pokud potřebujete cementovou spárovací hmotu, tak vyzkoušejte produkt Ultracolor Plus. Ultracolor Plus je tvrdá, rychle schnoucí a protiplísňová spárovací hmota. Také velmi dobře odpuzuje vodu a lze si zvolit mezi 27 barevnými odstíny.

Mapelastic je produkt určený pro hydroizolaci. Je to velmi známá dvousložková hydroizolace na balkóny a terasy na českém trhu. Tento produkt je vysoce spolehlivý a má dlouhou životnost. Pro méně náročná místa společnost MAPEI vyvinula produkt Mapelastic Smart. Tento typ hydroizolace má větší flexibilitu a pružnost. Pro ještě více nenáročné aplikace lze využít produkt Monolastic. To je jednosložková hydroizolace, která je velmi zajímavá svou kvalitou, ale také i cenou.

Mezi naše nejlepší produkty lze zařadit akrylátovou penetraci Primer G a taktéž cementové flexibilní lepidlo Adesilex P9 (třída C2TE). Tyto produkty jsou v perfektním poměru cena a kvalita.

Produkty MAPEI

Značka MAPEI a její využití

Obrovskou výhodou stavební chemie MAPEI je celkový sortiment. U firmy MAPEI najdete vše, co se na stavbách používá a současně pracujete s velmi kvalitními produkty, což Vás zajisté mile překvapí.

Stavební chemie MAPEI a příklady pro využití:

  • Oživení panelových domů
  • Podzemní stavby
  • Rekonstrukce (interiér nebo kompletní stavba)
  • Mnoho dalšího (obklady a stavby)
  • Stavby nových budov
  • Opravy a stavby teras, balkónů, verand, bazénů a mnoho dalšího
  • Opravy a stavby vodohospodářských objektů a mostů
  • Opravy a stavby železničních a silničních staveb
  • Opravy moderních nebo historických budov

Stavební chemie MAPEI

Společnost MAPEI nabízí:

  • Malby (ochranné nebo dekorativní nátěry, stěrky a přísady do betonů a malt)
  • Oprava vad na betonu nebo zdech
  • Podlahy (dřevěné nebo měkké pokládky)
  • Průmyslové podlahy
  • Zateplovací systémy
  • Pokládku

Společnost MAPEI nabízí

MAPEI a ekologie

Životní prostředí je třeba velmi dobře chránit, a proto je vhodné zvolit si produkty firmy MAPEI, které jsou vyrobeny s ohledem na životní prostředí. Společnost MAPEI produkuje mnoho výrobků MAPEIECO. Tyto výrobky jsou zcela spolehlivé a neobsahují chemická rozpouštědla. Ochraňují tedy Vaše zdraví a i zdraví těch, kteří s těmito produkty manipulují. Produkty firmy MAPEI se shodují s evropskými normami a patří jim certifikáty kvality a bezpečnosti.

MAPEI a ekologie

Náš tip: Společnost Marcons International s.r.o.: s námi NEMUSÍTE ZNÁT NEBO HLEDAT A STUDOVAT KONKRÉTNÍ PRODUKTY ANI CO KTERÝ UMÍ A ČÍM SE OD SEBE LIŠÍ – OD TOHO JSME TU MY – RÁDI VÁM PORADÍME S VÝBĚREM A S NALEZENÍM NEJLEPŠÍHO ŘEŠENÍ PRO TO, CO PRÁVĚ POTŘEBUJETE. Jsme odborná prodejna stavebních materiálů, naši nabídku a kontakt na nás naleznete ZDE!

Marcons International s.r.o.