slider

Vaše dveře ví, koho pouští dovnitř. Mají totiž chytrý zámek

„Kde mám zase ty zatracený klíče?“ ozvalo se od souseda, zatímco já jsem si odemykal dveře svého domu otiskem prstu. Že to zní jako sci-fi? Už dávno ne. S chytrým zámkem už nikdy nebudete hledat klíče. Stačí mít po ruce telefon nebo svůj prst, abyste se dostali domů.

Digi - lock - 459838 - m

Jak chytrý zámek funguje?

Spěcháte na autobus a nemůžete se, jak na potvoru, trefit do klíčové dírky, abyste mohli zamknout byt? Vracíte se z bujarého večírku a nemůžete se trefit klíčem do zámku? Jdete s košem a ejhle, průvan vám zabouchl klíče v bytě? Nevíte, jestli jste ráno vůbec zamkli? Takové starosti nechte za dveřmi. Chytrý zámek vám odemkne nové možnosti:

  • pohodlí – do domu či bytu s chytrým zámkem se dostanete pomocí vašeho chytrého telefonu, tabletu nebo čtečky otisků prstů, bezdrátové klávesnice nebo dálkového ovladače
  • bezpečí – chytrý zámek zamkne, jakmile zavřete dveře
  • kontrolu – ovládejte chytrý zámek přes chytrý telefon. Zamkněte nebo odemkněte kdykoliv, třeba z druhého konce světa.

Řešení pro společné vchodové dveře

Jste pro, aby se dveře panelových domů na noc zamykaly? A jste si jistí, že rychle najdete klíče, abyste se dostali do bezpečí, až vám v noci třeba bude hořet za patami? Buďte v bezpečí tak jako tak. Díky funkci „zevnitř odemčeno, zvenku zamčeno“ nemusíte myslet na zamykání vchodových dveří. Ty se sami zamknou, jakmile se zabouchnou. Zároveň ale stačí vzít zevnitř za kliku a dveře se odemknou. 

A dáte mi klíče?

Jedete na dovolenou a kytky vám bude zalévat sousedka? Tak to potřebuje „klíče“. Ale místo těch klasických, co cinkají, třeba ty virtuální, v aplikaci v chytrém telefonu. Aplikace chytrého zámku umožňuje majiteli bytu přidělovat dočasný přístup, ale zároveň sousedce vstup do bytu, než se vrátíte z dovolené. Jak to funguje? Jednoduše. Smartphone předá zámku pomocí bluetooth informaci, že má dveře otevřít. Zámek můžete připojit i na Wi-Fi a díky tomu mít na dálku přehled o tom, jak pečlivě sousedka zalévá. Zámek vám dá vědět emailem, že dveře byly tehdy a tehdy otevřeny.

Vyměňte „hloupý“ zámek za pohodlné a chytré zabezpečení vašeho domu či bytu. Udělejte z vašich dveří chytré dveře, které ví, koho pouští dovnitř.

Přečtěte si také:
Přístupové a identifikační systémy – moderní řešení zabezpečení nejen pro bytové domy
Domácí videotelefon, šikovný pomocník v otázce zabezpečení
4 tipy, jak si efektivně zabezpečit dům
Precizní zabezpečení domu pomocí kamerového systému