slider

TOP Security vám hlídá záda – už více než 25 let bojují se zločinem

Hledáte společnost, která je vždy o krok napřed před zloději a lupiči? Která přesně ví, jak zločinci přemýšlí a které můžete věřit za každých okolností? Bezpečnostní agentura TOP Security je přesně to, co pro ochranu svého majetku potřebujete.

TOP Security - zabezpečení domu

TOP Security má vlastní vývojové středisko

Už více než dvě desítky let hlídá bezpečnostní agentura TOP Security majetek v bytech, rodinných domech, velkých společnostech a institucích. Má vlastní vývojové a testovací středisko, které jí umožňuje být vždy o krok napřed v nekonečném boji se zločinem. Tým specialistů denně vyvíjí a vynalézá nové technologie a bezpečnostní prvky pro své zákazníky, kteří mají díky tomu vždy to nejlepší k ochraně svého majetku.

TOP Security má vlastní vývojové středisko

Elektronické zabezpečení domů a komerčních objektů

Jelikož TOP Security elektronické a požární zabezpečení samo dodává, instaluje i servisuje, můžete se spolehnout, že vám vše bude šlapat jako hodinky. Zajistí vám kompletní řešení zabezpečení pro váš dům i komerční objekt a to od návrhu až po zaškolení na jeho obsluhu. TOP Security vám nainstaluje:

  • detektory a čidla
  • kamerové systémy
  • alarmy
  • přístupové systémy, jako jsou chytré zámky i domovní telefony
  • a další bezpečnostní prvky

Zajistí fyzickou ostrahu objektu i připojení elektronického zabezpečení k pultu centralizované ochrany (PCO). V případě narušení hlídaného prostoru se o zabezpečení postará specializovaný zásahový tým, zatímco vy budete v bezpečí.

TOP Security - elektronické zabezpečení domů a komerčních objektů

TOP Security bude skvěle reprezentovat vaši firmu v mnoha oblastech

Tým TOP Security se neskládá jen z profesionálů na zabezpečení, ale i z přeborníků na komunikaci se zákazníky a reprezentaci firmy. Převezmou za vás vedení recepce, úklidové služby a jiné důležité součásti bezproblémového chodu kongresových center, velkých firem, společností a hotelů. Zajistí i kompletní facility management (technický i administrativní, starost o zeleň, požární ochrana).

Recepcni (2)

Uklidove - sluzby - 3

Facility - starost - o - zelen

Bezpečnost je pro TOP Security až na prvním místě. Přenechte starost o svůj majetek profesionálům na zabezpečení. Postarají se o něj stejně dobře, jako o svůj vlastní.

 

Mohlo by vás zajímat:
Vaše dveře ví, koho pouští dovnitř. Mají totiž chytrý zámek
Precizní zabezpečení domu pomocí kamerového systému
Chraňte sebe i svůj majetek - pořiďte si požární hlásič
Domácí videotelefon, šikovný pomocník v otázce zabezpečení