slider

Vinylové podlahy, ideální řešení pro Vaši domácnost

Oproti plovoucím, dřevěným nebo laminátovým podlahám nabízejí vinylové podlahy jasné výhody. Jsou použitelné v jakémkoli prostoru. Hodí se do domácnosti, ale i do prostor s vysokou zátěží (restaurace, školy, kanceláře, nemocnice atd.), proto patří vinylové podlahy v poslední době k nejoblíbenějším a nejvyhledávanějším. Výhodou je i vzhled. Vinylové podlahy nabízejí stylové a luxusní vzezření.

Vinylové podlahy

Výprodej vinylových podlah

Značky té nejvyšší kvality. Veškerý sortiment je u nás k mání za bezkonkurenční ceny. Nabízíme neustále různé akce a výprodeje na vybrané zboží. Každý si tak může pořídit kvalitní vinylovou podlahu i v případě, že má nižší rozpočet.  Zároveň zaručujeme nabídku těch nejnovějších trendů v oblasti vinylových podlah. U nás si vybere každý. Díky široké nabídce jsme schopni zkrotit ceny vybraných podlah až na úžasných 199,- Kč za m2 bez DPH. A to vše s výběrem toho nejluxusnějšího zboží s ověřenou kvalitou a odolností.

Pokud si nebudete čímkoliv jisti, neváhejte nás oslovit nebo navštivte některý z našich četných showroomů. Kompletní nabídku vinylových dílců naleznete ZDE!

Náš tip: Vinylové dílce ve výprodeji!

Prodejna Barkotex Vinohrady

Hlavní klady vinylové podlahy a dílců

Při pokládce vinylové podlahy, ať už ve formě dílců nebo ve formě rolí, je potřeba jisté zručnosti. Špatně položená podlaha bude i špatně sloužit. Důležitá je i příprava podkladu. Prostor je potřeba před položením očistit od prachu a případných zbytků lepidel a je potřeba vyrovnat stěrkou. Po správném položení na vás ovšem čekají jen samé výhody. Pojďme si je shrnout:

Odolnost – odolnost vinylových podlah je pověstná. Hodí se do každého interiéru. A to jak do průmyslových prostor, tak i do domácností. Vinylové podlahy se nepoškrábou, nezničí je voda a ani saponáty. Jsou odolné vůči zátěži. Zároveň nabízejí dobré zvukově izolační vlastnosti.

Snadná údržba – vinylové podlahy jsou nesmírně jednoduše udržovatelné. Pro každodenní používání je to jejich jasné plus. Podlahy postačí setřít vlhkým mopem a je hotovo.

Jednoduchá instalace – pokládka vinylové podlahy není jednoduchá, ale zároveň není ani příliš složitá. Pokud se na pokládku necítíte, můžete vše svěřit do rukou profesionálů nebo využít vinylové dílce se zámkovým spojem.

Velký výběr vzorů – každý máme jiný vkus. A každému se líbí něco jiného. V nabídce vinylových podlah najdete velkou škálu různých vzorů a dekorů. Od imitace tradičních dřevěných dekorů, dlažeb, až po přírodní motivy nebo abstraktní vzory.

Pokládka vinylových dílců

Vinylové dílce nebo vinyl v rolích

Moderní vinylové podlahy si lze pořídit ve formě jednotlivých vinylových dílců, nebo ve formě rolí, jako jeden kus. Výhoda dílců je jasná. Jednodušší instalace v menších prostorech. A zároveň možnost později vyměnit poškozený kus za nový. Vinylové podlahy např.se zámkovým systémem se pokládají jednodušeji než například linoleum.

Vinylové dílce

Vinylové dílce (tvar prken, dlažeb) jsou výhodnou variantou vinylové podlahy. Nabízí nejrůznější rozměry přesně podle vašich představ. Nepřekonatelný design. Nesmírnou odolnost vůči chemikáliím i mechanickému poškození. Vinylové dílce se hodí do každé domácnosti.

Díky speciální povrchové ochranné vrstvě jsou vinylové dílce odolnější a jejich životnost se prodlužuje v závislosti na její tloušťce. Hodí se jak do rodinných domů a bytů, tak i do kanceláří. Moderní vinylové dílce nabízejí jen samé výhody. Od nádherného vzhledu, až po široké uplatnění. Při pokládce lze zvolit buď volně položitelné vinylové dílce se zámkem, nebo variantu celoplošně lepených vinylů. Je na vás, která varianta je pro vás jednodušší.

Vinylová podlaha v obýváku