slider

Luxusní perkálové povlečení z kolekce JOY – hraj si s barvami!

Povlečení jako pro krále, ale přesto dostupné pro každého. Tak nějak by se dalo charakterizovat povlečení od společnosti Stella Ateliers z kolekce JOY. Nenechte se zmást názvem. Jedná se o českého výrobce povlečení, který pro své zákazníky připravil luxusní perkálové povlečení dostupné ve dvaceti barvách.

Pokud píšeme, že je možné hrát si s barvami, tak rozhodně nelžeme. Stella Ateliers nabízí možnost vybrat si z 20 různých barev, které můžete libovolně kombinovat. Nemusíte se držet zažitého standardu, že celý komplet povlečení musí být jednobarevný.

Luxusní perkálové povlečení z kolekce JOY - Stella Ateliers

Co je to perkál?

Možná jste o tomto materiálu ještě neslyšeli, takže by bylo vhodné zmínit, o co se vlastně jedná. Perkál (mezinárodně Percal) je označení pro velmi jemnou a hustou tkaninu, která se vyrábí z kvalitní bavlny.

Perkálové povlečení je velice oblíbené v mnoha evropských destinacích. Pokud bychom měli jmenovat, jednalo by se například o Francii, Portugalsko nebo Itálii. V perkálovém povlečení JOY se snoubí italská vášeň a luxus spolu s českou precizností a důmyslností. Látka totiž pochází z Itálie, ale samotné povlečení se vyrábí v České republice.

Hlavní výhody perkálového povlečení

Perkál má výjimečné vlastnosti, které přímo vybízí k tomu, aby se povlečení z tohoto materiálu stalo hitem. Díky tomu, že je perkálové povlečení tkané z bavlny, má výborné tepelné vlastnosti. V létě příjemné ochladí a v zimě zahřeje. Je to zkrátka jako z pohádky. A pokud byste se snad i přes výborné termoregulační vlastnosti zpotili, nevadí. Perkálové povlečení je totiž prodyšné a výborně saje pot.

Povlečení z perkálu je velice lehké. Má hmotnost 120 g / m2, ale přesto je velice pevné a odolné (počet vláken - 195 TC). Pokud se o povlečení budete dobře starat, může dobře sloužit po mnoho let. S kvalitou také souvisí materiál, ze kterého je perkálové povlečení vyrobeno. Nejedná se o nic jiného než o 100% kvalitní bavlnu. Z takového materiálu prostě nemůže vzniknout nic špatného.

Perkálové povlečení se vyznačuje perfektní izolací. Přes povlak se nedostane ani to nejmenší prachové pírko, které by se mohlo uvolnit z peřiny, nebo polštáře.

Proč právě perkálové povlečení z kolekce JOY?

Jednou z mnoha výhod je, že si zákazník může vybírat z 20 různých barevných variací, které navíc může libovolně kombinovat. Tím však vstřícnost k zákazníkovi nekončí. Je možné se domluvit na výrobě perkálového povlečení v libovolných rozměrech.

Celá sada perkálového povlečení z kolekce JOY má celkem 8ks. Tvoří ji povlečení na dva velké polštáře (70 x 90cm), dva střední polštáře (50 x 70cm), dva malé polštáře (40 x 40cm) a samozřejmě také dvoje povlečení na peřiny (140 x 200cm). Rozměry však nejsou pevně dané, pokud vám nevyhovují, můžete si povlečení objednat i v jiných velikostech.

Pro snadné zapínaní využívá společnost Stella Atelier takzvaný princip hotelové kapsy. Kompletní sada povlečení z kolekce JOY obsahuje 8ks, které jsou samostatně zabalené v textilním sáčku s logem výrobce - sadu si můžete zkombinovat dle libosti

Z jakých barev si mohu luxusní povlečení JOY vybrat?

Luxusní povlečení z perkálu se aktuálně vyrábí ve 20 barvách, konkrétně se jedná o červenou, fialovou, světle fialovou, tmavě fialovou, tmavě šedou, barvu bílé kávy, šeříkovou, světle šedou, béžovou, světle fialkovou, antracitovou, barvu Bahama, lososovou, oranžovou, tmavě růžovou, trávovou, zelenou, světle modrou, zelenkavou a žlutou. Všechny barvy je možné v rámci jednoho kompletu kombinovat, nebo si vyberete pouze jednu. To už záleží na každém zákazníkovi.

Upozornění k barvám:  nastavení monitoru nemusí zobrazovat barvy povlečení tak, jako je tomu ve skutečnosti.

Luxusní perkálové povlečení z kolekce JOY - Stella Ateliers

Kde je možné toto perkálové povlečení koupit?

Odpověď na tuto otázku je velice snadná. Perkálové povlečení kolekce JOY si můžete zakoupit přímo od výrobce. Objednávku můžete uskutečnit jednoduše přes webové stránky http://www.stellaateliers.cz, kde se dozvíte i spoustu doplňujících informací.

Údržba perkálového povlečení

Pokud chcete, aby vám něco dobře sloužilo, je nutná správná údržba. Stejně tak tomu je u perkálového povlečení.

Doporučení zní jasně. Prát v pračce maximálně na 40°C. A při následném žehlení by žehlící plocha neměla překročit 150°C.

Pokud se rozhodnete pro bělení perkálového povlečení, rozhodně nepoužívejte bělící prostředky, které uvolňují chlór. Vyvarujte se také chemickému čištění.

Pro správnou údržbu dodržujte instrukce uvedené na etiketě od výrobce.

Luxusní perkálové povlečení z kolekce JOY - Stella Ateliers

Luxusní perkálové povlečení z kolekce JOY - Stella Ateliers