slider

Rozkvetlá ložnice: Jarní trendy povlečení, které si zamilujete!

Jaro už klepe na dveře. Dopřejte své ložnici jarní motivy a převlečte svou postel do svěžích odstínů a květinových vzorů. Oživte svou ložnici kvalitním barevným povlečením a budete si připadat jako na rozkvetlé louce. Mrkněte na moderní jarní motivy, které oživí design vaší ložnice.

Vzdušný materiál stále vede

S jarem jsou spjaty vzdušné přírodní materiály. Na špici popularity se stále drží bavlna, především v provedení bavlněného saténu Mako. Kdo by odolal luxusu, který přináší firma Stella Ateliers? Kvalitní Mako satén je tkaný z pravé česané egyptské bavlny, je vysoce lehký, jemný na omak, dokonale odvádí vlhkost a je prodyšný. Navíc v létě příjemně ochladí a v zimě naopak zahřeje.

Povlečení Mako satén

Jako na rozkvetlé jarní louce

Už vás nudí chmurné a klasické vzory povlečení? Vsaďte na nový trend – povlečení s květinovými vzory. Jaro je pro návrháře a designéry velkou inspirací, protože přináší barevnost, veselost a něžnost. Florální motivy vás výborně naladí! Růže, tulipán, luční kvítí, mák anebo velkolepé zobrazení stromu, vytvoří dokonalé místo pro odpočinek.

Květované povlečení

Květované povlečení

Květované povlečení

Barvy země jsou stále v kurzu

Nepotrpíte si na veselé květinové motivy? Rozhodněte se pro jednobarevné soupravy povlečení. K absolutním letošním hitům patří tóny zelené, šedé, béžové, bílé. Barevnou harmonii zajistí starorůžová, fialková, bordó či teplé odstíny hnědé.

Jednobarevné povlečení

Jednobarevné povlečení

Jednobarevné povlečení

Tvary geometrie s jarním nádechem

Nepotrpíte si na květinové vzory? Dopřejte si jarní pohodu s geometrickými obrazci, které slibují chutný koktail designu a komfortu. Na první pohled vás zaujme nadčasový vzhled, který se postará o trendy rozměr ložnice. Povlečení s geometrickými vzory splní přání nejnáročnějšího zákazníka, který touží po luxusu a originalitě.

Povlečení - Tvary geometrie s jarním nádechem

Povlečení - Tvary geometrie s jarním nádechem