slider

Vestavné spotřebiče do domácnosti té nejvyšší kvality

Vestavné spotřebiče do domácnosti té nejvyšší kvality. Vyberte si z naší bohaté nabídky produktů jednoduše, rychle a z pohodlí vašeho domova. Vše, co vaše kuchyně potřebují, najdete u nás.

Ať už renovujete stávající kuchyň nebo zařizujete úplně novou, tady najdete vše potřebné pro vytvoření moderní a elegantní kuchyni přesně na míru a podle vašich představ. Nabízíme vše pro plnohodnotné a snadné vaření podle posledních trendů.

Vestavné spotřebiče

Vestavné kávovary

Není nic lepšího než začít den šálkem horké a lahodné kávy. Moderní vestavné kávovary předních značek, jako jsou Teka nebo Bauknecht, vám připraví prvotřídní kávu každý den a díky automatickému chodu a mnoha funkcím je celý proces nejen velmi rychlý, ale také vám umožní připravit nejrůznější druhy prvotřídních káv.

Vestavné kávovary

Vestavné sporáky – set trouby a desky

Základem každé kuchyně je bezpochyby sporák. Vařte chutně a bez omezení, naše vestavné sporáky značky Bosch, Beko nebo Miele šetří nejen místo, ale také čas. Díky modernímu provedení se hodí do každé domácnosti dneška a navíc nabízejí široké spektrum možností. Unikátní set trouby a desky z naší nabídky disponuje např. pečící troubou s multifunkcí 3D plus s 8 typy ohřevu jídla.

Vestavné sporáky – set trouby a desky

Vestavné mikrovlnné trouby

Mikrovlnné trouby jsou v dnešní době nezbytným základem každé domácnosti. Vyberte si z naší široké nabídky produktů od předních výrobců Whirlpool, Siemens, Bosch, Brandt, Miele, Beko, Teka, Electrolux, Küppersbusch, Bauknecht, AEG, Mora, Blomberg, Cata Chorus. Nejrůznější funkce vám připraví jídlo rychle a díky volitelným funkcím je ovládání velmi snadné a intuitivní.

Vestavné mikrovlnné trouby

Vestavné chladničky a mrazničky

Pestrá nabídka chladniček, ze které si vybere opravdu každý. Dbáme nejen na úsporu energie, ale také na čistotu. Proto nabízené produkty splňují vysoké nároky energetických tříd a navíc jsou vybaveny antibakteriální ochranou. Samozřejmostí u našich modelů je nízká hlučnost a nejrůznější funkce, jako například intenzita chlazení nebo automatické odmrazování. Také u nás naleznete speciální designové produkty, jako například vestavná vinotéka, a celé sety vestavných spotřebičů.

Vestavné chladničky a mrazničky

Další nabídka vestavných spotřebičů: vestavné fritézy, varné desky, odsavače par, vestavné myčky, nádobí, vestavné pračky a sušičky prádla a mnoho dalšího.

Vybíráme pouze z nejpřednějších světových značek, jako jsou Gorenje, Whirlpool, Siemens, Bosch, Brandt, Blomberg, Miele, Mora, Beko, Teka, Electrolux, Climadiff, Küppersbusch, Bauknecht, AEG, Cata Chorus

Kompletní nabídku spotřebičů od společnosti ETD Elektro naleznete zde -> vestavné spotřebiče.

ETD Elektro, Trhové Dušníky, Příbram