slider

Dětské pracovní oděvy pro naše malé kutily

Kutilem se člověk nestává až ve vyspělém věku, kutilem se totiž může narodit. Možná jste to právě vy, kdo má doma malého zručného uličníka, který by rád využil svou přebytečnou energii a vyřádil se při úklidu zahrady, přesazování květin nebo třeba zalévání čerstvě zasazené zeleniny. A aby se při tom všem nezranil, ochrání jej pracovní oděv pro děti.

Pracovní oděvy pro děti každého věku

Když jdou pracovat dospělí, co si vezmou na sebe? Montérky, rukavice, holínky a pořádné nářadí. To vše můžete dopřát i svému dítěti v jeho přizpůsobené verzi. Bude se tak cítit potřebně a práce mu půjde raz dva.

Vašim dětem tedy nabízíme speciální kolekci dětských pracovních oděvů, aby se mohly rychle vžít do nové role a pomáhat vám se základními pracemi na zahrádce. Každý nadšený kutil bude potřebovat dětské holínky, dětské montérky a také dětské pracovní rukavice – to a další naleznete v naší kolekci.

Dětské pracovní rukavice Jay Kids

Do normální rukavice by se jistě vešly i tři dětské ručičky. S tím je třeba něco dělat. Výrobci proto vyvinuli speciální modely pracovních rukavic, jež jsou velikostně i tvarově přizpůsobené malým dětským ručkám. Snadno je navlékne i svlékne a bude dostatečně chráněné před odřeninami a případnými řeznými ránami.

Dětské pracovní rukavice Jay Kids byly vyrobeny precizní technikou za použití těch nejlepších materiálů. Lícní strana je pokryta vepřovinou, která dodává dlaním lepší cit při práci. Bavlněná tkanina, jíž je pokrytá druhá strana rukavice, má skvělé odolné vlastnosti. Proti vypadávání rukavic z malých dětských rukou je tento oděv opatřen praktickou manžetou. Rukavice Jay Kids si můžete pořídit již za 55,- Kč (bez DPH) na www.tomiscz.cz.

Dětské pracovní rukavice Jay Kids

Dětské rukavice SWEET

Dětské rukavice SWEET jsou vyrobeny z příjemného bavlněného materiálu a jsou skvělé například pro přesazování rostlin, jelikož mají významné absorpční schopnosti. Jsou rovněž opatřeny manžetou, aby z ruky samovolně nevypadávaly, a po vnitřní straně rukavic jsou rozsety také PVC body, které zvyšují uchopovací schopnost dítěte. Pořiďte si je již za 31,- (Kč včetně DPH) na www.tomiscz.cz.

Dětské rukavice SWEET

Doporučujeme: Nepodceňujte ochranu rukou při jarní práci na zahradě!

Dětské montérky Cool trend

Každý správný pracovník potřebuje k práci pořádné montérky, tak proč jedny nepořídit také svému dětskému pomocníkovi? Dětské montérky jsou vyrobeny z prvotřídního a velmi odolného materiálu a navíc mají styl! Hodí se nejen pro práci na zahradě, ale klidně i pro zahradní párty či slavnosti dne dětí. Ostatní budou vašemu dítku závidět! Dnes máte na výběr z mnoha motivů vzhledových kombinací. Dětské montérkové kalhoty Cool trend si můžete pořídit v modro-červené či modro-žluté kombinaci za 370,- Kč (bez DPH) na www.tomiscz.cz. Vyrobeny jsou ze stoprocentní bavlny, gramáž 260 g/m2.

Dětské montérky Cool trend

Výstražný balíček

Aby bylo vaše dítě vždy dobře vidět, potřebuje výstražné prvky. Speciální výstražný balíček, který vám nyní nabízíme, obsahuje výstražnou vestu, výstražnou samolepku, výstražné pásky a výstražnou klíčenku. Vesta je určena pro děti s výškou postavy 120-140cm a věkem 3 a více let. Nosí se přes svrchní oblečení a slouží k upozornění na danou osobu za jakýchkoli denních či nočních světelných podmínek. Navíc splňuje normu EN 1150 a vyrábí se v atraktivní žluté barvě. Je vyrobená z 100% polyesteru. Celý výstražný balíček si můžete zakoupit za 212,- Kč (včetně DPH) na www.tomiscz.cz.

Výstražný balíček

Zateplené dětské holínky DEMAR

Dětské holínky DEMAR jsou vyráběny přímo v EU z kvalitního PVC materiálu, takže zaručují nepromokavost a speciální tkanina také jejich celkové zateplení (tkanina je vyjímatelná v případě vyšších venkovních teplot nebo v potřebě jejího praní – na 40°C). Ať už je vaše dítko batole či čtvrťák, se správnou velikostí mu holínky padnou velmi snadno. Dětské holínky jsou opatřeny protiskluzovou podrážkou pro náročnější terén a bezpečnostním reflexním prvkem v podobě pásku na zadní části. Holínky můžete svému dítěti pořídit za skvělých 247,- Kč (bez DPH) na www.tomiscz.cz.

Zateplené dětské holínky DEMAR

Dětská obuv PRESTIGE

Pohodlná a správná obuv je nedílnou součástí každého malého milovníka dobrodružství. Dětská obuv Prestige nabízí ochranu po celou dobu volnočasových aktivit, turistických výletů či jiných sportů. Navíc obsahuje značku Česká kvalita a visačku ŽIRAFA. Na patě je také umístěna bezpečnostní reflexní značka MOLEDA. Aktuálně vám dětskou obuv nabízíme se slevou 30% za skvělých 547 Kč (včetně DPH) na www.tomiscz.cz.

< Dětská obuv PRESTIGE

Doporučujeme: Nepodceňujte ochranné pracovní pomůcky při práci na zahradě