slider

Rychlé a úsporné vaření? Ano! V nádobí TESCOMA!

Kdo by neznal českou společnost TESCOMA. Tato 100% česká společnost se za dobu 20 let dostala na špičku českého trhu s kuchyňskými potřebami a nabízí nejenom klasické nádobí, ale také propracované nadčasové kousky. TESCOMA se se svou nabídkou dostala i za hranice, kde je také poměrně známá a vyhledávaná. Obchodní pobočky firmy TESCOMA najdete v 7 evropských zemích – v Německu, Polsku, Rusku, Portugalsku, Španělsku, Ukrajině, Slovensku a Itálii. V Itálii se také nachází exportní centrum, odkud se pak výrobky TESCOMA vyváží do dalších 100 zemí po celém světě.

TESCOMA nabízí nadstandardní zákaznickou péči a snaží se pro své zákazníky vybudovat maximum poboček pro lepší dostupnost.

Nádobí TESCOMA je společností nejenom prodáváno, ale také vyvíjeno a testováno ve vlastním design centru. I proto si může TESCOMA dovolit poskytnout na své nádobí 3 až 10 let záruku.

TESCOMA vám nabízí

Bez kvalitních hrnců a pánví se v kuchyni neobejde nikdo. Chcete-li navíc vařit rychle a úsporně, nesmí vám doma chybět ani dobrý tlakový hrnec. Nádobí TESCOMA je nejenom velmi kvalitně zpracované, ale také velmi multifunkční a pestré. Na výběr máte nespočet hrnců, sad nádobí, tlakových hrnců, pánví ale také dalších kuchyňských potřeb.

Nádobí TESCOMA

Pro domácí kuchyně i profesionály, TESCOMA nádobí je svou kvalitou proslulé. Vybrat si můžete z mnoha velikostí, provedení a použití. Vybírat můžete dokonce i ze tří barevných variant. Sortiment nádobí TESCOMA sčítá celkem 10 produktových řad, z nichž 8 je v nerezovém provedení z prvotřídní nerezavějící oceli, devátá produktová řada zvaná Presto je vyráběna v černém provedení s antiadhezním povlakem proti připalování. Poslední hrnce linie ecoPRESTO jsou vyráběny lisováním z kvalitního, čistého a zdravotně nezávadného hliníku, vnitřní strana pokryta keramickým povlakem krémové barvy, vnější modrým nástřikem. Nádobí TESCOMA je ideální pro každodenní vaření pro malou i velkou rodinu, pro domácí i profesionální kuchyň. Nádobí je určeno pro všechny typy vařičů a pro mnoho příležitostí. Hrnce, kastroly a rendlíky - na indukci, s keramickým povrchem, s nepřilnavým povrchem, z nerezové oceli. Speciální hrnce napařovací, na chřest, na špagety, na mléko či puding. Nerezové a skleněné poklice a další. Pro koupi jsou nejvýhodnější celé sady nádobí. Ty jsou nejčastěji devíti, desíti, jedenácti či třináctidílné.V jedné třináctidílné sadě pak najdete dva čtyřlitrové hrnce, dva dvoulitrové hrnce, dva pětilitrové kastroly, dva třílitrové kastroly, dva jedenapůllitrové kastroly, dva jedenapůllitrové rendlíky různé výšky a jeden dvoulitrový mlékovar s nálevkou, tedy celkem osm praktických nádob za zvýhodněnou cenu.

Aby vám TESCOMA ulehčila práci, vyvinula většinu hrnců tak, abyste je mohli dát i do myčky nádobí.

Nádobí TESCOMA

Pánve

Masivní grilovací pánve, lehké WOK pánve, malé i velké, mělké i hluboké, lívanečníky i pánve na palačinky, to vše vám nabízí široký produktový výběr. Povrch je nepřilnavý, velmi teplu vzdorný a snadno se čistí. Na každou pánev získáte také potřebnou poklici. Vybírat můžete z 11 produktových řad, které čítají více než 70 druhů pánví. Za zmínku stojí například masivní pánev VITAPAN s indukčním dnem z nerezavějící oceli a prvotřídním keramickým antiadhezním povlakem.

Pánve TESCOMA

Tlakové hrnce

Kdo by si v dnešní uspěchané době mohl vaření představit bez tlakového hrnce? Asi málo kdo, proto TESCOMA vyvinula dokonalý tlakový hrnec, který vás nezklame. Dokonalý zabezpečovací systém vás ochrání před přetlakováním. Vy se tak nerušeně můžete zabývat přípravou dalšího jídla. Moderní tlakový hrnec je lehký, dá se ovládat jen jednou rukou a můžete jej dát i do myčky nádobí. Vybírat můžete ze čtyř produktových řad.

Tlakové hrnce TESCOMA

Poklice

Ke každému hrnci a pánvi dostanete poklici zdarma, pokud si chcete pořídit moderní poklici pro vaše starší nádobí, není problém. TESCOMA má ve svém sortimentu velké množství univerzálních a velmi kvalitních poklic, které vám budou dokonale sedět na každý hrnec.

Nářadí na vaření

Nejenom velké kuchyňské potřeby TESCOMA nabízí, specializuje se také na kuchyňské domácí potřeby, které by u žádné hospodyně neměly chybět. Můžete se těšit na velké množství různého nářadí na vaření. Lžíce, naběračky, pěnovačky, obracečky, mašlovačky a spousta dalších pomocníků, kteří vám usnadní vaření. TESCOMA tyto produkty nabízí v mnoha barevných i materiálových provedení: dřevěné, plastové, kovové. Všechny pochopitelně žáruvzdorné, ergonomické a stylové.

TESCOMA vyrábí i další kuchyňské potřeby

TESCOMA nevyrábí pouze hrnce, kastroly a nádobí. V nabídce společnosti najdete i další kuchyňské a domácí potřeby jako nože, termosky, kuchyňské váhy, mlýnky a další pomocníky do každé domácnosti. V našem sortimentu, který neustále rozšiřujeme, je již několik stovek produktů tohoto českého výrobce. Na kompletní nabídku našeho e-shopu se můžete podívat na stránkách www.domacipotreby-franta.cz.

Pro naše zákazníky máme i atraktivní věrnostní program, pravidelné slevové akce i výprodeje s nejvýhodnějšími cenami. Pokud Vám u nás chybí některý z produktů, pokusíme se ho pro vás objednat přímo u výrobce.

Prodejna Tescoma - Domácí potřeba Franta