slider

Stella Inovation – luxusní povlečení pro teenagery

V posteli člověk tráví spoustu času, proto je důležité, aby se v ní cítil co nejlépe. K tomu může napomoci i správné povlečení. Společnost Stella Ateliers rozšířila nabídku o luxusní povlečení pro teenagery a mladistvé. Jedná se o povlečení z kvalitních materiálů. Povlečení bodují také díky modernímu designu, který osloví každého mladého člověka.

Teenageři už mají svou hlavu a své názory. Nenuťte jim tedy nudné povlečení po babičce, ale pomozte jim vybrat to pravé ložní prádlo, které podtrhne jejich osobnost.

Vaše rostoucí ratolesti potěší povlečení Stella Inovation hned z několika důvodů. Toto bavlněné povlečení má totiž moderní design, je příjemné na omak a navíc nemá knoflíky. Místo tradičního zapínání je na povlečení zapínání na zip. Což každý teenager uvítá, protože není nic horšího, než se zlobit s knoflíky. Tento způsob zapínání potěší také maminky, protože už se nebudou muset vypořádávat s utrženými knoflíky.

Stella Inovation je kolekce od předního českého výrobce. Můžete se spolehnout na kvalitu i na přiměřenou cenu.

Stella Inovation

Stella Inovation – Základem správného povlečení je kvalitní materiál. Tím je v tomto případě 100% bavlněný tkaný satén a 100% bavlněný jersey. Záleží na každém, kterému materiálu dá přednost. Kolekce Stella Inovation je určená zejména pro teenagery a mladistvé, ale není výjimkou, že si takové povlečení koupí i někteří dospělí.

Luxusní povlečení Stella Inovation zaujme originálními vzory, které pochází přímo od grafiků ze společnosti Stella Ateliers. Vzory a obrazce jsou na povlečení vytištěny pomocí digitálních technologií, které umožní širokou nabídku pestrobarevného tisku. V nabídce jsou také povlečení s 3D potiskem, které jsou v poslední době obzvláště oblíbené.

Bavlněný jerseyPovlečení pro teenagery v provedení jersey má hned několik výhod. Mnoho lidí ocení zejména to, že se takové povlečení nemusí žehlit. Ale to samozřejmě není jediná výhoda. Luxusní povlečení v provedení jersey je měkké na omak, je nemačkavé, mírně roztažné a elastické. Povrch je hladký, maximálně lehce členitý.

Povlečení Stella Inovation v provedení Jersey je z lehké až středně těžké pleteniny. Jedná se o oboulícní úplet vysoké gramáže (140g/m2). Mnohé mimo jiné potěší také zapínání, které je u tohoto povlečení na zip, nikoliv na tradiční knoflíky. A pozor! Jersey nevyžaduje žehlení!

Bavlněný satén – Jedná se o luxusně upravený materiál, který přímo vybízí k tomu, aby se z něho vyrábělo povlečení. Ložní prádlo z bavlněného saténu se snadno pere, neničí se, netrhá, ani nesráží. Také má výbornou barevnou stálost, je hebké, měkké, savé a prodyšné. Zkrátka ideální do každé postele. Povlečení z tohoto materiálu navíc nedráždí pokožku a nezpůsobuje alergické reakce.

Jedná se o tkaninu s gramáží 120g/m2.

Luxusní povlečení z kolekce Stella Inovation potěší každého teenagera, stačí vybrat ten správný typ a design.

Povlečení pro teenagery Stella Inovation můžete zakoupit na www.stellaateliers.cz

Luxusní povlečení pro holky

Povlečení Pussycat

Luxusní povlečení Stella Inovation pro holky - Pussycat - kočičky

Povlečení Pixie

Luxusní povlečení Stella Inovation pro holky - Pixie - víla

Povlečení Unicorn

Luxusní povlečení Stella Inovation pro holky - Unicorn - kůň

Luxusní povlečení pro kluky

Povlečení Puppies

Luxusní povlečení Stella Inovation pro kluky - Puppies - zvířátka

Povlečení Graphit

Luxusní povlečení Stella Inovation pro kluky - Graphit

Povlečení GB

Luxusní povlečení Stella Inovation pro kluky - GB - Velké Británie

Luxusní povlečení pro kluky i holky

Povlečení Craions

Luxusní povlečení Stella Inovation pro kluky - Crayons - pastelky

TENNIS

WORLD

OWLET

Puck