slider

Vneste jaro i do vaší ložnice! Nová kolekce luxusního povlečení Stella Ateliers

Probouzení přírody, které probíhá na jaře, přináší na naše tváře úsměv. Venku všechno kvete, tráva se zelená a slunce svítí ze všech sil. Pohoda se přenáší i do našich všedních dní a všechno je rázem veselejší. Chcete-li si kousek jarní svěžesti donést také k sobě domů, vyzkoušejte některé z exkluzivních kousků povlečení, které pro vás ve své nové jarní kolekci připravila známá česká společnost Stella Ateliers. Tento výrobce luxusního povlečení v ní jako tradičně spojil vysokou kvalitu materiálů, precizní zpracování každého detailu a nejnovější trendy z oblasti ložního prádla.

Dopřejte si kvalitu

Míru vaší spokojenosti s povlečením do velké míry ovlivňuje materiál, ze kterého je ložní prádlo vyrobené. Luxusní bavlněné povlečení je zárukou vašich sladkých snů. Bude dokonalým společníkem při večerním usínání i při ranním probuzení. Abyste si je užívali co nejdéle a aby vaše spokojenost dosáhla maxima, doporučujeme vyzkoušet povlečení z egyptské bavlny.  Její dlouhá vlákna vynikají mimořádnou pevností, po zpracování si ale zachovávají svou měkkost. Výsledkem jejího dalšího zpracování jsou vysoce jakostní tkaniny a úplety, které vynikají tvarovou a barevnou stálostí a dlouhotrvající krásou.

Materiál je základ

Jarní povlečení Stella Ateliers se nabízí ve dvou prémiových variantách – v provedení tkaný Mako satén a pletený Mako jersey.

Mako satén vás pohladí

Luxusní bavlněné saténové povlečení je jedním z nejjemnějších typů ložního prádla. Je oblíbené pro své jedinečné užitné vlastnosti. V létě příjemně chladí a v zimě vás zahřeje. Tento materiál nemá nic společného s nekvalitními polyesterovými napodobeninami, které jsou vždy studené, na dotek nepříjemné a výrazně klouzavé. Povlečení z bavlněného saténu je tkané v atlasové vazbě z jemných česaných přízí, které jsou vyrobené z kvalitních druhů dlouhovlákenné egyptské bavlny. Speciálním technologickým procesem, kterému se říká mercerace, získává tato tkanina svůj exkluzivní povrch, zvyšuje se pevnost materiálu a látka je výsledně hebká a měkká. Na povrchu má pak jemný lesk podobný hedvábí.

Jarní kolekce povlečení Stella Ateliers - Aneta

Mako jersey pro dokonalé pohodlí

Jersey si získal spoustu nadšených stoupenců. V kombinaci Mako jersey je jedním z nejhebčích materiálů, které se z bavlny vyrábějí. Tento oboulícní úplet s vysokou gramáží oplývá díky speciální úpravě okouzlující jemností.  Látka je mírně roztažná, můžete ji napnout až o 25 % celkové velikosti. Jersey povlečení je savé a prodyšné a poskytuje vynikající regulaci tepla. Navíc je v podstatě bezúdržbové – nevyžaduje totiž žehlení, stačí jej tedy vyprat, usušit a můžete rovnou povlékat.

Jarní kolekce povlečení Stella Ateliers - MARLEN

Jarní kabátek pro vaše peřiny

Na povlečení s jarním motivem často převládají květinové motivy. Květované povlečení Stella Ateliers se hemží malými i většími kvítky a milovníci romantických vzorů si tedy přijdou na své. Stella Ateliers ale myslí i na ty, kteří upřednostňují decentnější dezény. Jarní motiv se na nich pak promítá v kouzelně pastelových nebo jemně zemitých barvách. O krásách jarního povlečení se můžete ostatně sami přesvědčit v naší fotogalerii.

Náš tip: Buďte originální a vsaďte na proužky aneb pruhované povlečení

Jarní kolekce povlečení Stella Ateliers - PAULINE

Jarní kolekce povlečení Stella Ateliers - BIBI

Jarní kolekce povlečení Stella Ateliers - LEXI

Jarní kolekce povlečení Stella Ateliers - TAMAR