slider

PÁNVE Tescoma I-PREMIUM STONE – smažte, duste, restujte nebo ohřívejte jakákoliv jídla rovnoměrně a bez připálení!

Kdo si rád pochutná na dobrém jídle, tak jistě ví, že základem všeho je pořádné kuchařské náčiní, kvalitní suroviny a trochu toho kulinářského umění. Nedílnou součástí kuchyně by měla být kvalitní pánvička.

„Pánve i-PREMIUM STONE: Smažte jako na kameni!“

Pánviček existuje samozřejmě spousta, ale pánve z kolekce i-PREMIUM Stone nabídnou výborný poměr mezi cenou a kvalitou. Vypadají, jako by byly vyrobeny z neleštěného přírodního kamene. Jsou navíc vybavené speciálním 3D povrchem, takže se na nich perfektně smaží, vaří i restuje. Tuto pánev si oblíbí každý a tím se stane pro něho důležitým pomocníkem při přípravě různorodých pokrmů. Ať už se jedná o rovnoměrně propečené steaky, křupavou zeleninu, skvělé těstoviny nebo lehké a zdravé ryby. Na pánvích i-PREMIUM Stone dokáže uvařit každý, protože se na nich potraviny nepřipalují.

Tescoma je značka, která je v Česku poměrně známá a oblíbená. Přesto i tak dokáže překvapit a vždy přijít s nějakou novinkou, která skutečně potěší. Výjimkou nejsou pánve Tescoma i-PREMIUM Stone. A proč si to myslíme?

Pánve i-PREMIUM Stone

Unikátní 3D povrch s příjemným vzhledem a prima funkcemi

Tescoma i-PREMIUM Stone má určitě více silných prvků, ale za ten vůbec nejpovedenější považujeme unikátní 3D povrch. Je totiž nepřilnavý a navíc zvrásněný. Díky tomu se ve zvrásnění drží šťáva, která vyteče z připravovaných potravin. Co to znamená? Že maso, ale i jiné potraviny jsou neustále v kontaktu s onou šťávou, takže maso ani zelenina nepřijde o svou chuť. Další výhodou je, že díky speciálnímu zvrásněnému povrchu se minimalizuje pravděpodobnost připálení. Naopak se vše rovnoměrně propeče.

Povedený je i samotný design pánve. Povrch totiž věrně imituje přírodní neleštěný kámen, takže může v někom evokovat návrat k přírodě.

Pánve i-PREMIUM Stone

Pánve i-PREMIUM Stone jsou funkční a praktické

Pánve Tescoma i-PREMIUM Stone vychází z úspěšného konceptu série i-PREMIUM. Základem pánve je tělo vyrobené z hliníkové slitiny. Dno pánve je magnetické z nerezové oceli prvotřídní kvality. Povrch pánve, je, jak už jsme psali výše, skutečně povedený. Nepřilnavost navíc zajišťuje vrstva na bázi teflonu.

Nedílnou součástí pánví i-PREMIUM Stone je také masivní ergonomická rukojeť s praktickým otvorem pro zavěšení. Rukojeť je tvořená nerezavějící ocelí a speciálním žáruvzdorným plastem, takže se při přípravě horkých pokrmů o držadlo nespálíte. Potěší i možnost zavěšení, která je v poslední době velice moderní. Půvabný vzhled pánve totiž přímo láká k tomu, aby se vystavila na nějakém vhodném místě a dodala kuchyni ten pravý ráz.

Pánve i-PREMIUM Stone se hodí na všechny typy sporáků včetně indukce. Potěší také fakt, že je možné pánev mýt v myčce. A že se jedná o kvalitní pánev, o tom svědčí 5 letá záruka. Jedinou vadou na kráse je, že pánve i-PREMIUM Stone není možné používat na zapékání v troubě.

Kdo někdy aspoň trochu vařil, ten ví, že nedílnou součástí pánve je také poklice. Proto doporučujeme vybrat poklice UNICOVER, univerzální poklice PRESTO nebo poklice FUSION, které jsou s pánvei i-PREMIUM Stone plně kompatibilní. Investice do poklice se určitě vyplatí, protože zamezí úniku tepla a tím umožní rychlejší přípravu jídla. Navíc ušetříte také za energii. V neposlední řadě poklice zamezí stříkání pokrmu na sporák.

V kolekci nádobí Tescoma i-PREMIUM Stone najdete 5 druhů mělkých pánví s průměrem mezi 20 cm a 30 cm, 2 druhy hlubokých pánví (průměr 24 cm a 28 cm), wok pánev o průměru 28 cm, nebo oblíbenou grilovací pánev s rozměry 26 x 26 cm.

Pokud se pro nějakou pánev ze zmiňované kolekce rozhodnete, doporučujeme navštívit webovou adresu www.domacipotreby-franta.cz.

Pánve i-PREMIUM Stone