slider

Dveře do interiéru značky Porta Doors

Mnoho lidí si pokládá otázku, jak si oživit interiér bytu či domu. Řešení je prosté. Vhodně vybrané a s okolím ladící interiérové dveře dokonale oživí Váš interiér.

 Dominantním subjektem na trhu se značka Porta Doors stala díky bezkonkurenční kvalitě a spolehlivosti svých produktů. Toto vše pramení hlavně z pokročilé automatizované technologie, která je používána k výrobě a také z naprosto profesionálního přístupu společnosti. Zaměstnanci společnosti Porta Doors stále a stále pracují na inovativních řešeních a přináší nové nápady, které zaručují spokojenost zákazníků. Kvalita výrobků značky Porta Doors je věrohodně dokládána kladnými referencemi a oceněními od akreditovaných výzkumných institucí.

Společnost Porta Doors disponuje mnoha výhodami, ale tou největší je, oproti konkurenčním firmám, široký sortiment nabízeného zboží. V mnoha ostatních firmách se zabývají pouze určitým typem dveří, ale v katalogu Porta Doors naleznete skutečně veškerá řešení.

Kategorie dveří Porta Doors

  • vstupní dveře (venkovní) – ideální spojení vysoké estetičnosti a bezpečnostních prvků
  • vstupní vnitřní dveře – vhodné pro jednotlivé byty
  • klasické interiérové dveře – skvělý doplněk do každého bytu a domu
  • posuvné a skládací dveře – chytré řešení šetřící prostor, vhodné pro malé byty
  • speciální dveře (protipožární, protihlukové) – vhodné pro náročné podmínky a zvláštní účely

Úprava povrchu interiérových dveří Porta Doors

Nyní přichází otázka, jaký povrch vybrat? Interiérové dveře od Porta Doors jsou vybaveny zasklením bez rámečků, což tvoří překrásný design.

V nabídce si můžete vybrat hned z 30 dekorů s přírodní dýhou i z exotických dřevin. Stále vyšší zájem začíná být také o laminátové povrchy, které napodobují pravé dřevo, jsou v barevném provedení nebo s povrchovou fólií. Společnost Porta Doors nabízí samozřejmě nespočet možností úprav povrchu, ale v nynější době jsou nejžádanějšími povrchy Porta Synchro 3D a Porta Perfect 3D. Tyto úpravy povrchu dokonale napodobují pravé dřevo, včetně jeho struktury, ale samozřejmě se už nachází v jiné cenové kategorii.

Na povrch dveří si také můžete zvolit umělý materiál, který nelze chápat jako podřadný. Povrchy z laminátu jsou velice odolné a jejich barevné nátěry nebo fólie dokonale napodobují pravé dřevo. Není ani třeba mít obavy o to, že běžnou údržbou budou dveře ztrácet na odstínu a tedy i na celkovém vzhledu. Barevný odstín dveří nezmění ani agresivnější čisticí přípravky. Laminátové dveře se hodí i do vlhkých prostor, jako je třeba koupelna, kuchyně či vlhký sklep.

Fotogalerie

Níže jsme pro vás pro inspiraci vybrali pár produktů tohoto polského výrobce.

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Interiérové dveře Porta

Mohlo by Vás zajímat: Nejčastější chyby při výběru dveří