slider

Vyrobte si zdravou domácí šunku se šunkovarem od Tescomy

Milujete drůbeží nebo jinou šunku, ale vyhýbáte se jí, protože ta z obchodů je plná různých éček a konzervantů? Dnes už naštěstí můžete mít i zcela nezávadnou šunku bez jakýchkoliv přísad. Žádná éčka, konzervanty, chemikálie a jiné látky. Jak na to?

Určitě to znáte. V obchodě poctivě studujete etikety a srovnáváte kvalitu nabízených uzenin. Hledáte, která šunka má větší podíl masa, méně soli a různých přísad. A zvlášť jestli máte děti, pro ty chcete to nejlepší a nejkvalitnější. Díky šunkovaru Tescoma PRESTO už ale hledat nemusíte. Udělejte si šunku doma. Zvládne to opravdu každý.

Takovouto domácí šunku připravíte velmi rychle a snadno. Uvidíte, že až ji jednou ochutnáte, už nikdy se k té kupované nevrátíte. Domácí kvalita se nedá s tou z obchodu vůbec srovnat.

Domácí šunka z šunkovaru PRESTO od Tescomy

Domácí kvalitě se nic nevyrovná

Světová zdravotnická organizace (WHO) vydala prohlášení, že mnoho druhů uzenin (párky, salámy, slanina, šunka a jiné) obsahují karcinogenní látky. Některé uzeniny jsou dokonce ve stejné skupině jako tabák. Věděli jste o tom? Možná jste se právě teď rozhodli, že takové výrobky už nikdy nekoupíte. Minimálně šunky se ovšem určitě vzdávat nemusíte.

Společnost Tescoma pro takové zákazníky vyrobila moderní šunkovar. V něm si uděláte zdravou šunku, ale klidně i paštiku, terinu či další dobroty. Můžete si je udělat kdykoliv na ně právě dostanete chuť. Připravte si díky šunkovaru PRESTO kvalitní dušenou šunku bez éček. Když do ní dáte kvalitní maso, nejlépe krůtí nebo kuřecí, nehrozí vám v podstatě žádné zdravotní riziko. Navíc s tímto šunkovarem vás nečeká žádné složité zacházení a divná kovová příchuť, jako u zastaralých hliníkových šunkovarů.

Je to naprosto jasné. Stejně jako u jiných domácích výrobků i šunka z kvalitního masa vám přinese dokonalý požitek a neohrozí vaše zdraví tak, jako průmyslově vyráběné uzeniny. Šunkovar PRESTO vám dopřeje nezapomenutelnou chuť.

Šunkovar Tescoma PRESTO

Proč je šunkovar PRESTO tak skvělý?

Jeho používání je velmi jednoduché. Do nádoby vložíte masovou směs (recepty na domácí šunku ze šunkovaru i další jídla patří k balení), dobře jí uzavřete a necháte v lednici odležet dostatečně dlouhou dobu. Poté vyjmete z lednice a vložíte do hrnce s ohřátou vodou na asi 80 stupňů. Tuto teplotu je potřeba stále udržovat přibližně dvě hodiny. Takto je to snadné a po dvou hodinách máte vynikající pochoutku na stole.

Šunkovar Tescoma PRESTO - rozměry

Další výhody:

Šunkovar je vyroben z kvalitního a tepelně odolného plastu. Je opatřen protiskluzovými nožičkami, které jsou vyrobené z žáruvzdorného silikonu. Šunkovar tak může bez potíží stát na dně horkého hrnce a díky nožičkám je opravdu stabilní. Jestliže chcete menší množství šunky, využijte unikátní redukci pro poloviční množství, kterou vám šunkovar PRESTO nabízí. K šunkovaru patří také kvalitní a přesný teploměr. Ten měří teplotu vody a ne šunky. Nestane se vám, že šunku převaříte.

Tak to vyzkoušejte, stejně jako mnoho lidí před vámi. Dopřejte si skvělou kuřecí, krůtí, vepřovou nebo i králičí šunku. Klidně ji můžete obohatit o rajčata, olivy, švestky, ořechy. Snadno si v přístroji připravíte paštiky, teriny či brambory se smetanou. V brožuře s recepty najdete spoustu skvělé inspirace. Kdykoliv si je také můžete stáhnout na stránkách společnosti Tescoma.

Materiál šunkovaru: Přístroj je vyrobený z tepelně odolného plastu a žáruvzdorného silikonu. Přidaný teploměr a pružina jsou z vysoce kvalitní nerezové oceli.

Mytí v myčce: Šunkovar lze mýt klidně v myčce. Teploměr myjte pod tekoucí vodou, ten do myčky nepatří.

Záruka na přístroj je 3 roky.

Šunkovat můžete zakoupit na WWW.DOMACIPOTREBY-FRANTA.CZ

Mohlo by vás zajímat:

Tescoma SmartCLICK - Pánve na sporák i do trouby
Nože Tescoma