slider

Sametový vinyl Flotex® - kouzelná kombinace koberce a vinylu

Vybíráte novou podlahu do kuchyně, obývacího pokoje nebo rovnou do celého domu? Základní přání ohledně podlahové krytiny jsou obvykle podobná. Přejeme si, aby podlaha byla odolná, trvanlivá a v neposlední řadě i krásná. Dalšími plusy jsou hřejivost či pružnost. Tato pozitiva se ale bohužel jen málokdy sejdou v jednom typu podlahové krytiny. Výjimka ale potvrzuje pravidlo, a tou výjimkou je sametový vinyl Flotex®. Je kvalitní, dlouhotrvající a nečekaně komfortní, srovnatelně s kobercem. Tato maximálně funkční podlahová krytina je vhodná do většiny interiérů, své uplatnění najde i v komerčních prostorech.

Sametový vinyl Flotex®

Znáte Flotex®?

Co přesně se pod názvem této sametové vinylové podlahy skrývá? Flotex® je syntetická podlahovina, která je tvořena pevným vinylem vyztuženým skelným rounem s hustě sametovým povrchem z vláken nylonu 6.6. Ta jsou pevně ukotvena v základní vrstvě. Flotex® je unikátní vinylová podlaha s půvabným vzhledem a příjemnými vlastnostmi textilní krytiny, tedy koberce.

Sametový vinyl Flotex® Wood

V jaké formě vinylovou podlahu Flotex® seženete?

Vybrat si můžete jak z pásů, tak ze čtverců, záleží jen na tom, která varianta je pro vás vhodnější. Díky své flexibilitě je sametový vinyl Flotex® vhodný jak do domácností, tak do komerčních prostor.

Náš tip: Luxusní vinylové dílce Allura – Podlaha jako umělecké dílo!

Sametový vinyl Flotex® Triad

Spousta kladů

Kombinací dvou oblíbených podlahových krytin došlo ke spojení jedinečných užitných vlastností každé z nich. Díky vinylu je Flotex® extrémně rozměrově stálý, vzhledem se ale blíží ke koberci. Perfektně izoluje zvuk a navozuje vítaný pocit tepla a pohodlí. Jeho jedinečné protiskluzové vlastnosti oceníte i v kuchyni nebo v koupelně, kde často bojujeme s vlhkou podlahou. Tato podlahovina totiž bez obtíží odolává vodě a navíc se snadno udržuje. Sametový vinyl Flotex® je pružný, odolný a trvanlivý, můžete ho proto s důvěrou položit i do nejvíce zatížených oblastí v bytě, jako je předsíň nebo obývací a dětský pokoj. Děti si hraní na zemi na příjemně hřejivé podlaze jistě zamilují, vy budete zase nadšeni z příjemného pocitu při procházení vaším domovem.

Náš tip: Kolekce vinylových podlah Michelangelo: ideální volba do koupelny

Sametový vinyl Flotex® Plank

Vždy čisto

Ať už jste příznivci vysávání nebo radši zametáte, jistě vás potěší, že sametový vinyl Flotex® snese obojí. Stejně tak na něj můžete použít i mokré nebo strojové čištění. Speciální konstrukce vzpřímených vláken navíc zaručuje, že nečistoty nemohou proniknout hluboko do krytiny, špína proto zůstává na povrchu a snadno se odstraňuje. Podobně jednoduše si poradíte i s často náročnými skvrnami, jaké dovede třeba červené víno.  Na klasickém koberci by vás zaručeně potrápili, na sametovém vinylu si s nimi hlavu lámat nebudete.

Náš tip: Volně položitelné vinylové dílce LooseLay LONGBOARD – leží volně, drží pevně

Sametový vinyl Flotex® Clour

Barvy vždy vydrží

Sametový vinyl Flotex® - někdy také označovaný jako koberec Flotex® - vyniká další podstatnou předností a tou je jeho barevná stálost. Při výrobě se nylonová vlákna probarvují po celé délce, nejedná se pouze o povrchovou úpravu. Barvy jsou proto stále jasné a dlouhotrvající.

Náš tip: Vstupte do velkého světa sytých barev, přepychových textur a zářivých metalických odlesků s kolekcí vinylových podlah Victory od společnosti Centiva

Sametový vinyl Flotex® Linear

Klasika i módní trendy

Tento způsob výroby umožňuje produkci široké palety barevných variací a okouzlujících dekorů. Na své si přijdou jak milovníci klasiky, tak vyznavači módních trendů. Unikátní dekory vznikají speciální pokročilou technologií digitálního tisku High Definition. Ten slibuje zcela netradiční podívanou. Vaše podlaha pak může vykvést nádhernými motivy květin, proměnit se v netradiční látku nebo okouzlit abstraktními obrazci.

Náš tip: Van Gogh – jedna z nejprodávanějších kolekcí vinylových podlah od Design Flooring

Sametový vinyl Flotex®

Záruka spokojenosti od Forbo Flooring

Sametový vinyl Flotex® vyrábí celosvětově známá společnost Forbo Flooring. Tento specialista na vysoce kvalitní komerční podlahoviny je zárukou vaší spokojenosti. Forbo Flotex® je kvalitní, precizně zpracovaná podlahovina, jejíž krásu a odolnost si budete užívat dlouhá léta.

Sametový vinyl Flotex® můžete zakoupit na WWW.BARKOTEX.CZ.