slider

Vstupte do velkého světa sytých barev, přepychových textur a zářivých metalických odlesků s kolekcí vinylových podlah Victory od společnosti Centiva

Vstupte do velkého světa sytých barev, přepychových textur a zářivých metalických odlesků s kolekcí vinylových podlah Victory od společnosti Centiva.

Centiva je americký výrobce podlahových krytin, který se pyšní více než čtyřmi desítky let zkušeností. Klasické lepené vinylové dílce v současnosti dodává ve 4 produktových řadách: Contour, Event, Victory a Venue. V každé z nich si můžete vybrat z pestré nabídky dekorů a barev, které jsou jedinečné. Mezi nejzajímavější vzory zařaďme ty z kolekce Victory, na které se v tomto článku podíváme blíže.

Vinylové dílce Victory

Vinylové dílce Victory jsou na první pohled výjimečné svým luxusním vzhledem, díky němuž se perfektně hodí do moderních prostorů nebo komerčních objektů, kde je kladen velký důraz na design. Pokud máte rádi výrazné syté a pastelové barvy, třpytivé dekory a lesklé motivy nebo pokud chcete do Vašeho podniku pouze to nejlepší, z řady Victory si zaručeně vyberete.

Hlavní vlastností podlah Victory, které mají svůj původ v USA, je vysoká odolnost. Zároveň však vinylové podlahy Victory Centiva disponují velmi příjemným povrchem na nášlap. Díky ojedinělé 3 mm tloušťce lamely je lze použít v prostorech s vysokou zátěží, jako jsou například kanceláře, restaurace, nemocnice, školy apod.  Samozřejmě své využití nacházejí i v domácnostech. Dílce se celoplošně lepí k podkladu a lze je instalovat i na podlahové vytápění. Díky celoplošnému přilepení se stávají vodotěsnými a lze je tak využít i v koupelně či kuchyni.

Dekory Coral Reef, Magics a Mineral Chip mají navíc ještě jednu výjimečnou vlastnost – jsou ručně vyráběné a díky unikátnímu způsobu výroby je tak každý dílec originál – nikdy nejsou dva čtverce úplně shodné. Všechny dekory z kolekce Victory pak mají společnou nejen špičkovou kvalitu a fascinující vzhled, ale jsou navíc vysoce odolné a snesou tak i vyšší zátěž. Hodí se tak zejména do administrativních objektů, školních budov, zdravotnických prostorů, průmyslu nebo různých komerčních zařízení.

  • Třída zatížení: 23/34/43
  • Celková tloušťka lamely: 3 mm.
  • Tloušťka nášlapné vrstvy: 0,8 mm (US Solids, Canyon Colors, Glitter a C-Tech) a 3 mm (Magics Coral Reef, Mineral Chip, Stria).
  • Rozměry dle vybraného dekoru: 228x228 mm, 457x305 mm, 457x457 mm, 915x915 mm, 305x305 mm, 915x305 mm, 315x457 mm.

Vinylové dílce Victory můžete zakoupit na http://www.barkotex.cz/podlahy/vinylove-dilce/centiva/victory.

Nabídka dekorů z řady Victory:

Victory Brides – nádherné vinylové dílce v pestrých barvách, které rozzáří každou místnost a jsou skvělým oživením méně výrazných prostorů

Victory  -  Victory Brites

Victory C-Tech – dílce v dekorech železa nebo titanu – nenápadné, ale elegantní odstíny barev

Victory  -  Victory C - Tech

Victory Coral Reef – podlahy s dekorem korálového útesu ve 27 barvách, od méně výrazných až po syté pastelové odstíny

Victory  -  Victory Coral Reef

Victory Glitter – třpytivé podlahy v pestré paletě barev – s touto podlahovou krytinou určitě každého zaujmete

Victory  -  Victory Glitter

Victory Magics – více než dvě desítky magických dekorů v mnoha různých odstínech

Victory  -  Victory Magics

Victory Mineral Chip – velmi zajímavé vinylové dílce s motivem kousků minerálů

Victory  -  Victory Mineral Chip

Victory US Solids – krásné výrazné pastelové barvy, z jednotlivých dílců můžete tvořit různé barevné mozaiky apod.

Victory  -  Victory US Solids

Mohlo by vás zajímat:

Vinylové podlahy Michalangelo - ideální volba do koupelny
Luxusní vinylové dílce Allura od Designfloring