slider

Kolekce vinylových podlah Michelangelo: ideální volba do koupelny

Vybrat si tu správnou podlahovou krytinu není nikdy jednoduché. Pro každou místnost je nutné zvolit jiný povrch, ani v designu není volba snadná. Kolekce vinylových podlah Michelangelo však dokáže vaše rozhodování ulehčit.

Vinylové podlahy do koupelny Michelangelo od Designflooring - barkotex.cz

S vinylem proti vlhkosti

Vinylové podlahy Michelangelo v sobě mají běžné výhody vinylových podlah, kterými jsou dobrá odolnost, skvěle vypadající vzhled a nevysoká cena, navíc přidávají i skvělé, vlhkosti vzdorující vlastnosti. Kvůli nim je ideálním místem jejich použití koupelna.

Není podlaha jako podlaha. Do koupelny a podobných místností, v nichž existuje předpoklad zvýšené vlhkosti, je žádoucí instalovat podlahové krytiny s jinými vlastnostmi než například do obývacího pokoje. Kromě skvělé odolnosti vůči vlhku, jež je samozřejmostí, vyžadují právě podlahy do koupelen i jednoduchost údržby, která je v těchto prostorách vysoce frekventovaná.

Vinylové podlahy do koupelny Michelangelo od Designflooring - barkotex.cz

Různé velikosti odolných lamel

Zároveň jsou vinylové podlahy Michelangelo velmi stabilní a odolné, to díky svému složení a způsobu pokládky. Při instalaci se totiž k podkladu lepí lamely, celé pokryté speciálním podlahářským lepidlem. Tloušťka jedné takové lamely dosahuje 2,5 mm, z čehož 0,5 mm tvoří nášlapná vrstva. Díky nízké konstrukční výšce jsou tyto lamely vhodné pro instalaci podlahového vytápění.

Velikost jednotlivých lamel se různí s třemi nabízenými variantami. Existují totiž buď lamelové pásy (915 x 152 mm), nebo čtverce se stranou 305 respektive 406 mm dlouhou.

Lamely těchto vinylových podlah se pyšní třídou zatížení 32/41, hodí se tedy pro interiéry s vyšší mírou zatížení. Kromě koupelen je tak možné je položit i do komerčních objektů, u nichž lze charakter zatížení označit jako střední.

Vinylové podlahy do koupelny Michelangelo od Designflooring - barkotex.cz

Vzhled jako od umělce

Podobnost názvu kolekce se slavným italským malířem není čistě náhodná. Lze jej charakterizovat jako unikátní a velmi realistický. Důkazem budiž každý z dvanácti atraktivních dekorů, jímž dominuje španělská kamínková dlažba, italská mozaika či tepaný plech.

Vinylové podlahy do koupelny Michelangelo od Designflooring - barkotex.cz

Špičkový výrobce Designfloor

Kvalita kolekce Michalengelo je rovněž dána zkušenostmi a uměním výrobce. Tím je společnost Designfloor, která je dnes mezi špičkou v oboru výroby vinylových podlah. Do předních řad na trhu ji posunuly zkušenosti, které nabírá již od roku 1973, kdy se poprvé objevila jako malá rodinná firma. Dnes se profiluje jako výrobce, jehož největšími prioritami je precizní zpracování a moderní design.

Kromě série Michelangelo nabízí i další produkty z oblasti podlahových krytin. Za zmínku stojí například kolekce LooseLay, představující volně-položitelné vinylové dílce bez zámkového spoje či široký sortiment plovoucích podlah.

Pokud vás vinylové podlahy od Designfloor zaujaly, vězte, že jejich prodejcem je společnost Barkotex (www.barkotex.cz). Navštívit můžete rovněž dvě kamenné prodejny (Praha, Brno), v nichž se na vlastní oči přesvědčíte o zajímavém designu a špičkové kvalitě podlahových krytin.

Aktuálně probíhá výprodej zásob a výběhových kolekcí v outletu v Hradci Králové, kde seženete kvalitní vinylové podlahy za jedinečně nízké ceny. Honem tedy na www.barkotexoutlet.cz.

 

Mohlo by Vás zajímat: Allura – vinylové podlahy jako umělecké dílo

Vinylové podlahy do koupelny Michelangelo od Designflooring - barkotex.cz