slider

Titanové nádobí BAF GIGANT New line

Přemýšlíte nad tím, že si koupíte nové nádobí? Chcete opravdovou kvalitu bez kompromisů? Máme pro Vás tip na značku nádobí, které patří k absolutní špičce a investice do něj se Vám rozhodně vyplatí.

Titanové nádobí BAF

Společnost BAF sídlí v Německu a má za sebou již více než 100 let tradice – firma byla založena roku 1914 a celou dobu se věnuje výrobě vysoce kvalitního titanového nádobí. To si získalo velkou oblibu nejen u běžných zákazníků, ale uplatnilo se i ve vyšší gastronomii – používají jej i šéfkuchaři velkých restaurací a obecně ti, kteří chtějí pouze to nejlepší náčiní. O tom, že nádobí BAF je opravdu na velmi vysoké úrovni, svědčí i certifikáty kvality, vlastní patent na úpravu svých produktů a velké množství spokojených zákazníků z celého světa.

Nádobí z titanu je rozumnou volbou do Vaší kuchyně

Pro výrobu nádobí se používají různé materiály – v obchodech a e-shopech si můžete vybrat z pestré nabídky teflonového, litinového, smaltovaného nebo nerezového nádobí. Pokud ale dáte přednost titanovému povrchu, uděláte velmi dobře – titanové nádobí má mnohem lepší užitné vlastnosti (např. nepřilnavost, vysoká odolnost atd.) a vyniká také mnohem delší životností. Plusem je bezpochyby i fakt, že titanový povrch umožňuje zdravější vaření.

BAF GIGANT New line MICRO CERAMIC

Jednou z nejnovějších produktových řad společnosti BAF je GIGANT New line MICRO CERAMIC. Jedná se aktuálně o jejich nejvyšší řadu a do této kolekce patří např. pekáče, pánve, hrnce nebo kastroly. Nádobí se vyrábí ručním odléváním z aluminiové slitiny SILUMIN do speciálních kokil, jež mají tloušťku 9 až 10 mm. Díky tomu má titanové nádobí BAF vysokou tepelnou vodivost a setrvačnost a zároveň si jeho dno zachová svůj rovný povrch (na dno je navíc poskytována záruka na 10 let). Kromě dna jsou ale zesíleny i stěny nádobí, které jsou tak odolnější vůči případným nárazům.

Unikátní povrch tvořený 4 vrstvami a široké možnosti využití

Nádobí z této produktové řady je specifické tím, že není pokryto žádnou obyčejnou vrstvou, ale kryje ho speciální patentovaný povrch Micro Ceramic Ultra Hard Coat, jenž je složený ze čtyř vrstev. První vrstvu tvoří titan-oxid, který je nastřelený plazma paprskem o vysoké teplotě, díky čemuž vznikne velmi pevné spojení. Druhou, třetí a čtvrtou vrstvu pak tvoří unikátní patentovaná technologie Micro Ceramic. Ta má spoustu výhod – např. vyšší stabilitu při prudkých změnách teploty, mnohem vyšší odolnost, perfektní nepřilnavost atd. Titanové nádobí s touto vrstvou tak umožňuje i přípravu jídel zcela bez tuků – je tedy ideální např. pro ty, kteří musejí dodržovat dietu nebo chtějí jíst zdravě. Za zmínku stojí také jednoduchá údržba a možnost použití na různých typech sporáků (plynový, sklokeramický, litinový), navíc tuto kolekci je také možné pořídit v provedení na indukci! - GIGANT Newline Induct. Titanové nádobí BAF můžete použít k různým typům přípravy pokrmů – nádobí je vhodné na vaření, pečení, smažení, dušení i grilování.

Tip na nákup: titanový pekáč BAF s grilovacím víkem a objemem 5 l

Závěrem pro Vás máme ještě tip na jeden konkrétní produkt, který si můžete objednat přes internet. Titanový pekáč BAF s grilovacím víkem a objemem 5 litrů je vhodný nejen na klasické pečení v troubě, ale využít jej můžete i na vaření nebo dušení na sporáku. Horní víko má speciální výstupky, které umožňují např. grilování masa nebo zeleniny a můžete jej použít jako samostatnou pánev. Pekáč má mimořádně tvrdý a odolný povrch, můžete klidně používat i kovové pomůcky a při jeho koupi získáte 10ti letou záruku na rovnost dna. K vyčištění pekáče použijte nejlépe tzv. "Tepelný šok", což znamená, že pekáč prudce zchladíte studenou vodou a přečistíte kartáčkem.

Tento pekáč, stejně jako jiné kvalitní titanové nádobí a další domácí potřeby si můžete objednat v internetovém obchodu Domácí potřeby Franta (www.domacipotreby-franta.cz). V e-shopu naleznete spoustu kvalitních produktů od českých i zahraničních výrobců, včetně oblíbených značek Tescoma, Orion nebo Leifheit. Na veškeré objednávky nad 2500 Kč je doprava zdarma, zboží navíc můžete do 30 dní vrátit a pro stálé zákazníky má firma věrnostní program. Kromě e-shopu mají domácí potřeby Franta i dva kamenné prodejny v centru Příbrami, kde si zboží můžete prohlédnout na vlastní oči.

Titanové nádobí BAF GIGANT New line

Mohlo by Vás zajímat:

Italské nádobí Ballarini

České smaltované nádobí Belis

Fotogalerie

Titanové nádobí BAF GIGANT New line

Titanové nádobí BAF GIGANT New line

Titanové nádobí BAF GIGANT New line

Titanové nádobí BAF GIGANT New line

Titanové nádobí BAF GIGANT New line

GIGANTNewline - Crepespfanne

81XFMBOlaVL

GIGANTNewline - Bratpfanne

GIGANTNewline - Bratentopf

3f8cd211d418f14b4ce0832e6408747d  -  kopie