slider

Domácí videotelefon, šikovný pomocník v otázce zabezpečení

Slovo bezpečnost v dnešní době tak trochu nabírá nový význam a rozměr. Zabezpečovací firmy nestíhají brát telefony a vyřizovat nové a nové zakázky. Lidé se chtějí cítit alespoň doma bezpečně a jsou ochotni do zabezpečení svého domu zainvestovat nemalé částky. Poměrně velkým hitem v poslední době je videotelefon, který vám umožňuje vidět, kdo u vašich dveří zvoní, či co se momentálně kolem vašeho domu děje. Ve svém videotelefonu tak můžete mít několikapalcovou barevnou obrazovku, která vám dění kolem vašeho dění ukáže. Díky této moderní technologii se vám tak nikdy nestane, že byste k sobě domů vpustili někoho cizího. Velkou výhodou je také přisvětlení LED diodami, společně se snímačem otisku prstů.

Domácí videotelefon

Aby vám žádná návštěva neunikla

Videotelefon rozhodně oceníte ovšem také v jiných otázkách, než jen v těch bezpečnostních. Může totiž ukládat obrázky vašich návštěvníků a vy si tak po návratu například z dovolené můžete prohlédnout, kdo vás chtěl po dobu vaší nepřítomnosti, sice neočekávaně, ale příjemně překvapit. Paměť je dostatečně velká, aby si zapamatovala každou vaši návštěvu. Pokud si budete přát zvýšit kvalitu obrazu, stačí připojit monitor. Velmi důležité je také nastavit správný úhel kamery.

Zvládne i ovládat rolety

Jak již bylo zmíněno, videotelefon nemusí výhradně sloužit jen k lepšímu zabezpečení vašeho domu. Může být velkým pomocníkem také v jiných sférách vašeho života. Díky snímači otisku prstů můžete velmi jednoduše ovládat bránu, či elektrický zámek na vaší brance. Ve videotelefonu je také zabudovaný vysílač, který vám umožňuje ovládat až pět zařízení jako například žaluzie, rolety, střešní okna a osvětlení. Díky videotelefonu tak můžete pohodlně a snadno ovládat svou domácnost.

Na kvalitních dveřích záleží

Jestliže chcete, aby váš videotelefon splňoval svůj účel na maximum, je prioritou mít také dostatečně kvalitní bezpečnostní vchodové dveře. Díky nim totiž budete v bezpečí nejen před zloději, ale také před požárem a hlukem. Z těchto a mnohých dalších důvodů se proto rozhodně vyplatí věnovat dostatek času výběru kvalitního zabezpečení dveří a kvalitních dveří.