slider

Fotogalerie masivních stolů české společnosti Rott

Sháníte-li kvalitní masivní stůl, prohlédněte si nabídku české společnosti Rott. Stoly této společnosti jsou využívány především jako jídelní a potěší jak malé, tak velké rodiny. Téměř všechny je totiž možno snadno a rychle rozložit. Jedná se tedy o rozkládací jídelní stoly z vysoce kvalitního masivního dřeva.

Masivní stoly společnosti Rott jsou vyráběny ze třech druhů dřevin. Máte na výběr z DUBU, BUKU A OŘECHU, přičemž DUB má varianty „čistý“ nebo „divoký“ a BUK „čistý“ či „jádrový“. Tyto dřeviny je možno dále upravovat a tónovat bělením nebo mořením do široké škály barevných odstínů, stoly tedy krásně zapadnou do každé jídelny. OŘECH je dodáván pouze v jeho přírodní barvě. Na své si tedy přijde opravdu každý.

Všechny nabízené dřeviny jsou pro výrobu těchto jídelních stolů nakupovány u kvalitních německých, italských i českých dodavatelů. O kvalitě dřeva vás může přesvědčit i certifikát PEFC -  stromy pochází z plně obnovovaných zdrojů. Stromy samotné pocházejí z nejrůznějších koutů Evropy a samozřejmě i z České republiky. Ořech je dovážen ze Severní Ameriky.

Finální povrchové úpravy jídelních stolů je možné provádět olejováním, voskováním nebo lakováním. U mořených stolů se provádí finální povrchová úprava pouze lakem nebo voskem. Lak má testy dle normy DIN EN 12720, olej EN 71-3.

Standardní výška stolu je 75 cm, nicméně společnost Rott ochotně upraví výšku dle požadavků zákazníka. Tloušťka desky stolu je 3 cm, lze ji ale vyrobit i o síle 4 cm. U pevných stolů či stolů s přídavnou deskou je možné prosklení. Dalšími možnostmi pro zákazníka je rozkládání stolu pomocí nástavné desky, výsuvné desky či pomocí rozkládacího systému nebo například vycínování suků (jádrový buk, divoký dub). U rozkládacích stolů je možné vytvořit navazující kresbu dřeva. Maximální možná délka rozloženého stolu s navazující kresbou dřeva je 300 cm.

Více informací o stolech této české společnosti se dočtete ve článku zde. Kompletní nabídku této společnosti pak naleznete na stránkách http://www.rottdesign.cz/product-category/stoly/.

Fotogalerie

masivni-stul-antigua

masivni-stul-bahamas

masivni-stul-bea

masivni-stul-elli

masivni-stul-fiona

masivni-stul-hanna

masivni-stul-havanna

masivni-stul-ida

masivni-stul-varadero

masivni-stul-julia

Mohlo by Vás zajímat:
WoodArt colection - masivní stoly v přírodní kráse

WoodArt Collection