slider

Nádobí, kuchyňské a domácí potřeby špičkové kvality za skvělé ceny od domacipotreby-franta.cz

Prodejen a internetových obchodů s domácími potřebami je dnes nepřeberné množství, často v nich ale naleznete nekvalitní zboží, které dlouho nevydrží a zbytečně tak vyhodíte peníze za nevyhovující výrobek. Nádobí patří mezi základní vybavení každé domácnosti a stejně tak, jako si dáváme záležet na výběru jiných produktů, měli bychom i nádobí nakupovat pouze u tradičních a prověřených firem, u nichž máme jistotu, že nabízejí pouze opravdovou kvalitu. Jednou z takových jsou Domácí potřeby Franta (www.domacipotreby-franta.cz), které mají tradici od roku 1992. Více než 20 let nabízejí nejen kvalitní nádobí, ale i široký sortiment dalších domácích potřeb.

Nádobí - domacipotreby-franta.cz

Velký výběr zboží z kvalitních materiálů

V kategorii nádobí si můžete vybrat z nepřeberného množství různých hrnců, kastrolů, pekáčů, poklic, forem na pečení a mnoha dalších produktů. V nabídce tak nechybí litinové, nerezové, titanové, teflonové, smaltované a nádobí s keramickým povrchem, tlakové hrnce, kastroly, hrnce a rendlíky , silikonové i nerezové formy a spousta dalších výrobků z nejlepších materiálů.

Přední domácí i zahraniční výrobci

Veškerý sortiment zboží v domácích potřebách Franta je pečlivě vybírán a pochází pouze od známých a prověřených značek. V případě nádobí se jedná o oblíbené domácí i zahraniční výrobce a dodavatele, jako jsou Tescoma, Orion, Ballarini, Belis, BAF a další.

Tescoma – český distributor kuchyňských potřeb, který se stal jedničkou v ČR a svoje zboží distribuuje do více než stovky zemí po celém světě

Orion – oblíbený český velkoobchod s domácími potřebami, jenž nabízí nejširší výběr nádobí a dalších kuchyňských potřeb

Ballarini – přední italský výrobce nádobí s dlouhou tradicí – firma byla založena již v roce 1889

Belis – tradiční český výrobce smaltovaného nádobí z Českých Budějovic

BAF – německá společnost, která se zaměřuje na výrobu luxusního titanového nádobí

Maximální kvalita za rozumnou cenu

Vysoká kvalita ale nemusí vždy znamenat také vysokou cenu. Zboží v našem e-shopu a na prodejnách nabízíme za příznivé ceny a pravidelně našim zákazníkům přinášíme i zajímavé slevy a akční nabídky, díky nimž vyjde nákup ještě výhodněji. Speciální a trvalou slevovou akci pak máme na produkty značky Tescoma, na které mohou všichni naši zákazníci uplatnit kupón s 10% slevou.

Přehledný e-shop s širokým sortimentem zboží

Kompletní sortiment našeho nádobí si můžete prohlédnout na stránkách internetového obchodu http://www.domacipotreby-franta.cz/. Veškeré zboží je přehledně roztříděno do jednotlivých kategorií, takže se v něm snadno zorientujete a rychle si najdete to, co potřebujete. Jednotlivé produkty si můžete snadno jedním kliknutím seřadit např. podle ceny, výrobce nebo jiných kritérií.

Objednávku pak můžete zaplatit bankovním převodem, nebo si jej nechat poslat na dobírku, případně vyzvednout přímo na naší prodejně a ušetřit tak za dopravu. Zboží posíláme prostřednictvím společnosti PPL a při objednávce nad 2500 Kč máte dopravu zdarma.

Dvě kamenné prodejny domácích potřeb

Kromě e-shopu ale provozujeme i dvě klasické prodejny, kde si nádobí a další domácí potřeby můžete prohlédnout na vlastní oči, poradit se s našimi zkušenými prodavači a rovnou si jej zakoupit. Obě provozovny se nacházejí v centru Příbrami na Pražské ulici a každá z nich má trochu jiné zaměření - první se specializuje zejména na produkty Tescoma a vybraných českých značek, druhá prodejna pak patří do sítě obchodů Orion.

Prodejna - domacipotreby-franta.cz

Prodejna - Orion - domacipotreby-franta.cz