slider

Rozkládací jídelní stoly Rott z masivního dřeva, to je ideální volba do Vaší kuchyně

Naše společnost působí na trhu už 25 let a zabývá se především výrobou rozkládacích jídelních stolů z kvalitního masivního dřeva. Veškeré naše zboží vyniká špičkovou kvalitou, která je dána i poctivým řemeslným zpracováním. Jídelní stoly pro naše zákazníky vyrábíme na míru a každý stůl je tak naprosto unikátní – ať už jde o kresbu dřeva, design, nebo různé detaily, které si sami můžete vybrat. Naše výrobky si můžete prohlédnout a rovnou i zakoupit v naší podnikové prodejně, která byla před dvěma roky otevřena v centru Prahy na adrese Vinohradská 405/21. Na tomto místě najdete široký sortiment zboží, kromě jídelních stolů zde nabízíme také naše konferenční stolky, lavice nebo židle. Vybrat si u nás můžete i různé bytové doplňky českých i zahraničních výrobců nebo kožené sedací soupravy značky Willi Schillig. Vedle pražské prodejny máme ještě showroom v obci Hromnice u Plzně.

Rozkládací jídelní stoly Rott

Masivní stoly Rott

Masivní stoly, které naše firma vyrábí, jsou ze tří druhů dřevin – ořechu, dubu a buku. Zatímco stoly z ořechu děláme pouze v jeho přírodní barvě, u dubu a buku jsou na výběr vždy dvě možnosti – dubové stoly vyrábíme ve variantě čistá a divoká, bukové stoly pak ve variantě čistá a jádrová. Dubové a bukové stoly lze navíc i bělit nebo mořit do různých barev.

Veškeré dřevo kupujeme výhradně od prověřených a špičkových dodavatelů z Itálie a Německa, pokud jde o samotné stromy, tak ty pocházejí z Evropy (u dubu a buku) a z Ameriky (u ořechu). Dřevo má certifikát PEFC - dřevo z plně obnovitelných zdrojů.

Desky našich stolů jsou vysoce odolné a pevné a to i díky použití průběžné lepené spárovky. Tloušťka jedné desky je běžně 3,2 cm, můžeme ji ale vyrobit i o tloušťce 4 cm.

Co se týká povrchové úpravy, u mořených stolů provádíme závěrečnou úpravu lakováním nebo voskováním, u ostatních stolů lze použít i olejování.

Povrchové úpravy

Ukázka masivních jídelních stolů s rozkládacím systémem z produkce společnosti Rott

Masivní dřevený stůl Anna

Tento oblíbený stůl z masivního dřeva se vyznačuje jednoduchým a střídmým designem. Nohy stolu jsou k jeho desce připevněny pomocí kovových plátů, jež jsou do desky zafrézovány. Stůl tak působí velmi pevným a masivním dojmem. Standardní výška stolu je 77 cm, můžete si ale za příplatek objednat vyšší nebo nižší stůl.

Specialitou u tohoto modelu je možnost přidání jedné nebo dvou vysouvacích žulových desek, které se skvěle hodí na odkládání horkých nádob. Objednat si můžete i nástavnou desku, kterou lze schovat přímo pod stůl.

Masivní dřevený stůl Anna

Masivní jídelní rozkládací stůl Havanna

Pod názvem Havanna nabízíme rozkládací stůl tradiční konstrukce, který má speciální způsob uchycení nohou. Luby jsou u tohoto stolu zapuštěny pod jeho desku a čtvercové nohy prostupují výřezy v rozích desky. Mezi nohami a deskou stolu je menší mezera, díky níž stůl působí masivnějším a pevnějším dojmem. Standardní tloušťka desky stolu je 3 cm, za příplatek je možné nechat si zhotovit desku o tloušťce 4 cm.

K masivnímu stolu Havanna si můžete objednat i nástavné desky, jež lze snadno umístit po obou kratších stranách stolu. Stoly Havanna vyrábíme ve dvou variantách, první má nohy o rozměrech 12 x 12 cm, druhá pak 9 x 9 cm.

Masivní jídelní rozkládací stůl Havanna

Kulatý stůl Ida z masivního dřeva

Pokud chcete raději stůl kulatého tvaru, mohl by Vás zaujmout model Ida, který vyrábíme v rozměrech o průměru 90 cm, 100 cm, 110 cm a 120 cm. Stůl včetně podložení je zhotoven z vysoce kvalitního masivního dřeva, v případě Vašeho zájmu si můžete objednat podložení z nerezu. Samotná deska stolu má vždy tloušťku 3 cm.

Ke kulatému stolu Ida lze zakoupit i nástavnou desku (týká se to ale pouze stolů o průměru 110 a 120 cm). Deska, která je široká 42 cm, se pak umístí doprostřed stolu a ten tak získá oválný tvar. Zároveň se tak výrazně zvětší jeho plocha a vejde se tak k němu větší množství lidí. Co se týká materiálu, vybrat si můžete buk, dub i javor.

Kulatý stůl Ida z masivního dřeva

Čtvercový stůl Julia z masivního dřeva

Krásný masivní stůl čtvercového tvaru, jenž si můžete jednoduše rozšířit pomocí nástavných desek. Standardní rozměry stolu Julia jsou od 90 x 90 cm do 120 x 120 cm, v případě rozkládací varianty nabízíme rozměry od 140 x 90 cm až do 200 x 110 cm. Základní varianty stolu mají výšku 77 cm, tloušťka desky je vždy 3 cm.

V případě rozšíření délky stolu nabízíme hned čtyři rozměry – 1 x 42 cm, 2 x 40 cm, 2 x 45 cm a 2x 50 cm. Rozkládací systém se vždy ukládá přímo pod desku samotného stolu a poté, co si stůl rozložíte, mohou jeho celkové rozměry dosáhnout až 120 x 210 cm. Velkou výhodou u tohoto modelu je to, že je zde pouze jediná noha uprostřed stolu a nehrozí tak situace, kdy by nohy překážely, jako tomu někdy bývá u klasických stolů.

Stůl Julia si můžete nechat doplnit o nerezové prvky, případně si jej celý nechat vyrobit v nerezovém provedení.

Čtvercový stůl Julia z masivního dřeva

Kompletní nabídku české společnosti Rott naleznete ZDE!

WoodArt Collection - masivní desky stolů v přírodní kráse

WoodArt Collection - masivní desky stolů v přírodní kráse - rottdesign.cz

WoodArt Collection - masivní desky stolů v přírodní kráse - rottdesign.cz

WoodArt Collection - masivní desky stolů v přírodní kráse - rottdesign.cz

WoodArt Collection - masivní desky stolů v přírodní kráse - rottdesign.cz

WoodArt Collection - masivní desky stolů v přírodní kráse - rottdesign.cz

Fotogalerie masivních stolů Rott

Masivní stůl Antique

Masivní stůl Varadero

Masivní jídelní stůl Panama

Masivní jídelní stůl Lagoa

Masivní jídelní stůl Ida

Masivní jídelní stůl Havana