slider

Proč někteří pláčou, že nemají bílé interiérové dveře?

Interiérové dveře se řadí mezi nábytek. Proto je mnohdy složité vybrat jim takovou barvu, aby se hodila ke všemu, co do bytu do budoucna plánujete. Pokud dáváte přednost jednoduchosti a eleganci, bílá barva by pro vás měla být jasná volba. Proč vybrat sněhobílé dveře, a proč někteří litují, že takové nevybrali?

Bílé interiérové dveře Porta

Proč vybrat bílé interiérové dveře?

Jedna ze zásad, kterou byste měli při zařizování bytu dodržovat, je barevná střízlivost. To neznamená, že se opijete jen jednou barvou likéru, ale že váš byt budou zdobit maximálně tři barvy a jejich odstíny, popřípadě dva druhy dekorů dřeva. Někdy není jednoduché sladit barvu dveří v celém interiéru. V některé místnosti je podlaha světlá, jinde jsou jasně barevné kachličky, v dětském pokoji je to jedna velká duha. Jak z toho ven? Pomůžou vám bílé interiérové dveře. Nejen, že skvěle ladí se vším a všude, ale zároveň opticky zvětšují malé místnosti.

Proč někteří litují, že nemají bílé dveře?

Bílé interiérové dveře vám svou výhodu snadné kombinovatelnosti předvedou zejména v budoucnu. Jak je to možné? Představte si, že teď pořídíte do celého bytu nádherné dveře s dřevěným dekorem laděným do červena. Máte bílé koberce, tmavý nábytek a dveře jsou nádhernou dominantou celého prostoru. Jenže za několik let si domů přivezete pejska a bílý koberec musí pryč. Jakou podlahu teď vybrat, aby se vám netloukla se dveřmi? A teď babo raď. Bílé interiérové dveře vám všechny tyto starosti ušetří. Plánujete vymalovat nebo vytapetovat? Vyměnit kamenný dekor na podlaze za dřevěný? Není problém. Bílé dveře ladí ke všemu.

Prosklené interiérové dveře nebo plné?

Bílé dveře se samozřejmě vyrábějí v několika variantách. Chodbu můžete prosvětlit prosklenými dveřmi, soukromí můžete zachovat za plnými dveřmi. Do šaten, komor, ale i obýváků využijte posuvné dveře. Uspoří vám místo, a pokud máte bílé zdi, nemusíte složitě vymýšlet zasouvání dveří do zdi. Bílé posuvné dveře na bílé zdi nepůsobí rušivě.

Myslete do budoucna a zahákněte do pantů bílé dveře. Budou s vámi při každé bytové proměně.

Bílé interiérové dveře

Přečtěte si také:
Jak vybrat interiérové dveře?

Náš tip:
Dveře do interiéru značky Porta Doors